Denní horoskop STŘELCE na 26. 7. 2022

Střelec 26. 7. 2022

Střelci, nikdo vám dnes nebude vycházet vstříc, a tak se zvedněte a dělejte věci na vlastní pěst. Ostatní pro vás mají jen málo pochopení a silné názory jsou na pováženou. Kolem vás bují spousta pomluv, ke kterým můžete být v pokušení se přidat. Neumožňujte takové chování. Nakonec vás to od ostatních jen odcizí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebeská energie vás může povzbudit k většímu dobrodružství, pokud jde o váš milostný život. V některých chvílích by vám prospělo, kdybyste se nedrželi tak pevně společnosti určitých lidí, ale snažili se rozšířit okruh svých přátel a seznámili se s těmi, o kterých byste možná obvykle nikdy neuvažovali. Možná budete komunikovat s někým, kdo vás naprosto fascinuje.

Práce

Možná se dnes budete snažit násilně bránit, ale proč se namáhat? Stojí za to skutečně vzít v úvahu argumenty protistrany. Máte před sebou neuvěřitelnou příležitost, v níž můžete růst a hodně se naučit. Přijměte ji.

Peníze

Máte velkou podporu pro cestování do zahraničí, učení se novému jazyku nebo navštěvování kurzů či seminářů, abyste si rozšířili vzdělání. Cokoli, co vám pomůže zvýšit vaši kvalifikaci, vám nyní pomůže, zejména pokud jde o žádost o více peněz. Mezitím, soudě podle oblasti vašeho horoskopu související s vaším zaměstnáním, nastal čas na změnu povolání.

Zdraví

Nyní se řiďte svými instinkty. Ten tichý, malý hlas uvnitř vás může dovést na dlouhou cestu, pokud se na něj naladíte. Přemýšleli jste někdy o cvičení jógy během dne, ale pak se vám nechce, když přijdete z práce? Zavolejte kamarádce a naplánujte si, že si budete vzájemně skládat účty, abyste se z toho nemohli tak snadno vyvléknout. Čím více budete tento vnitřní hlas pěstovat, tím silnější bude.

Přečtěte si také