Denní horoskop STŘELCE na 27. 4. 2023

Střelec 27. 4. 2023

Střelci, práce vám dnes může zabrat hodně času, možná v souvislosti s prací, možná s domácími pracemi. Mohou se k vám připojit přátelé nebo rodina a jejich konverzace by vám mohla pomoci ulevit od nudy. Vyřízení úkolů by vám mohlo uvolnit zbytek dne na společenské aktivity, možná na večerní setkání s milostným partnerem.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Většinou nepotřebujete nikoho, kdo by vám dodával sebevědomí, protože se zdá, že ho máte přirozenou zásobu, která neustále vyvěrá z vašeho nitra. Dnešní postavení planet vám může poskytnout příležitost podělit se o ni s někým výjimečným, kdo by možná potřeboval posílit své sebevědomí. Budete pro ně zdrojem vřelosti a podpory, kterou velmi ocení a na kterou také nikdy nezapomenou.

Práce

Někdo, koho jste považovali za svého přítele a spojence, vám řekne něco, co vám rozproudí krev v žilách. Automaticky reagujete tak, že ho navždy odepisujete. Podívejte se na situaci z jiného úhlu pohledu. Tato osoba vám ve skutečnosti prokazuje laskavost.

Peníze

Je to týden bojů, protože aspekty usnadňují situaci ve vašem pracovním sektoru (dobrá zpráva), ale ztěžují ji v jiných oblastech (špatná zpráva). Jste tlačeni k tomu, abyste se v peněžních a obchodních záležitostech dostali ke své intuici a zvážili práci pro větší instituci. Pokud budete myslet ve velkém, může se vám dostat do cesty více peněz.

Zdraví

Potřebujete mít hodně prostoru, abyste mohli vyjádřit svou touhu po rovnováze ve svém životě. Začněte tím, že se zbavíte nepořádku ve svém životě. Vyčistěte si šatník, kuchyňské skříňky, koupelnovou skříňku. Zbavte se všech přebytečných zavazadel, která s sebou nosíte. To se týká i vašeho duševního a fyzického já. Potřebujete se cítit svobodní, ať už to pro vás znamená cokoli. Zaměřte se na zbavování se mrtvé zátěže, ať už ji najdete kdekoli.

Přečtěte si také