Denní horoskop STŘELCE na 27. 5. 2023

Střelec 27. 5. 2023

Úspěch se dostaví, když budete pracovat s dostupnými energiemi. Nechte se unášet proudem. Působí zde obrovská síla. Možná ji stačí jen trochu usměrnit, aby se sladila s vašimi cíli. Vyjádřete své záměry otevřeně, místo abyste pracovali v zákulisí. Když tak učiníte, získáte podporu ostatních.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud dnes večer plánujete virtuální rande, možná se obáváte, že se vám zdá trochu banální nebo příliš sladké a vzdušné, než aby bylo pravdivé, a možná také je. Současná souhra nebeských energií sice nepodněcuje k nejvášnivější konverzaci, jakou jste kdy vedli, ale pokud jí dáte čas, můžete se zamilovat. Jděte na to opatrně, půjde to snadno.

Práce

Bavte se svou prací. To, že se jí říká práce, neznamená, že musí být vždy vážná a nudná. Zpestřete si ji novým způsobem. Buďte kreativní. Využijte svou představivost. Neexistuje důvod, proč byste dnešní den měli být skleslí.

Peníze

Vesmír vám ukazuje, že tento týden můžete na ostatní působit zajímavým dojmem. Někteří vás mohou vidět přesně tak, jak by si přáli, a ne tak, jací jste ve skutečnosti, ale nedělejte si s tím starosti. Mezitím obdržíte důležitou zprávu týkající se nové obchodní nebo finanční příležitosti. Hlavně nezapomeňte odpovědět na telefonát nebo e-mail.

Zdraví

Dávejte si pozor, co dnes jíte. Dnešní den není vhodný k tomu, abyste zkoušeli něco nového v oblasti jídla, ani k tomu, abyste se vzdali diety. Je však vhodná doba pro jemné zavedení nové disciplíny týkající se toho, co jíte. Chtěli jste omezit mléčné výrobky nebo začít vyřazovat ze svého jídelníčku zpracovaný cukr? To jsou pro vás dvě dobré volby. Dalším dobrým doporučením je vyhýbat se obzvláště těžkým nebo kořeněným jídlům.

Přečtěte si také