Denní horoskop STŘELCE na 28. 4. 2023

Střelec 28. 4. 2023

Střelci, společenská událost nebo setkání, které se týká práce, by vás mohlo dostat do kontaktu se zajímavými lidmi, včetně potenciálního sexy milostného partnera! Někdo nový na scéně by vám mohl rozproudit krev tak, jako už nikdo dlouho ne. Zda se rozhodnete tuto přitažlivost realizovat, záleží na vaší situaci, ale přinejmenším si dnes užijete trochu zábavy.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Jste síla, se kterou se musí počítat, a prakticky nezastavitelná. Postavení nebeských těles dnes vytváří situaci, v níž máte nejvyšší právo. Jistá osoba je nyní z důvodů, které znáte jen vy, nenápadně pod vaší kontrolou. To, jak s ní naložíte, nejenže zvýší nebo sníží respekt, který k vám přirozeně cítí, ale ovlivní i samotné partnerství.

Práce

Vaše nálada není nijak zvlášť silná, tak nepředstírejte, že je. Nemá smysl klamat ostatní, že se cítíte dobře, když tomu tak není. Potřebujete další emocionální podporu, tak se nebojte o ni požádat. Ostatní vám ji dluží.

Peníze

Je to týden bojů, protože aspekty usnadňují situaci ve vašem pracovním sektoru (dobrá zpráva), ale ztěžují ji v jiných oblastech (špatná zpráva). Jste tlačeni k tomu, abyste se v peněžních a obchodních záležitostech dostali ke své intuici a zvážili práci pro větší instituci. Pokud budete myslet ve velkém, může se vám dostat do cesty více peněz.

Zdraví

Planetární konjunkce vám dává příležitost vnést do svého života exotiku. Nezapomeňte, že jiné kultury nám mohou poskytnout vhled do nás samých, který může rozzářit náš život. Ať už pro vás exotika znamená cokoli, zkuste to! Zkuste stimulovat alespoň tři ze svých smyslů něčím novým: chutí, zvukem, vůní a tak dále. To nové nemusí narušovat věci, které dávají vašemu životu strukturu a pravidelnost. Držte se svých obvyklých stravovacích hranic a zároveň přijměte do své kuchyně nové ingredience a chutě!

Přečtěte si také