Denní horoskop STŘELCE na 28. 7. 2022

Střelec 28. 7. 2022

Střelci, odložte na jeden den lehkomyslnost. Je to důležitý čas na přípravu na budoucnost. Neudělejte další krok, dokud nebudete vědět, že stojíte na pevné půdě. Je to důležitá doba pro stanovení svých cílů. Jejich sepsání vám pomůže je v životě realizovat. Myslete na dlouhodobou sklizeň. Jistota a uzemnění jsou dnes klíčovými tématy.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Zdálo se, že všechno jde tak dobře, když se najednou objevil blok nebo překážka ve vztahu. Došlo k tomu ale z nějakého důvodu. Nezapomínejte, že nic se neděje náhodou. Existuje velmi dobrý důvod, proč k tomu došlo právě teď. Věnujte dnes čas rozhovorům a skutečně pracujte na tom, abyste to dali do pořádku. Nebojte se řešit obtížná témata.

Práce

Pravděpodobně dnes budete netrpěliví vůči těm, kteří to nemají v hlavě srovnané. Budete mít tendenci je přísně soudit a trávit více času jejich kritikou, než abyste se skutečně zabývali svým osobním pracovním vytížením. Soustřeďte se na sebe.

Peníze

Máte velkou podporu pro cestování do zahraničí, učení se novému jazyku nebo navštěvování kurzů či seminářů, abyste si rozšířili vzdělání. Cokoli, co vám pomůže zvýšit vaši kvalifikaci, vám nyní pomůže, zejména pokud jde o žádost o více peněz. Mezitím, soudě podle oblasti vašeho horoskopu související s vaším zaměstnáním, nastal čas na změnu povolání.

Zdraví

Překročit hranici mezi vyčerpáním a šetřením energie je delikátní cvičení, které potřebuje podporu zdravé stravy. Přílišná konzumace sacharidů a tuků vám může vzít vitalitu přímo z těla. Dejte si pár dní na pročištění. Zkuste si připravit lehká jídla v podobě polévky a salátu, aby si vaše trávicí ústrojí odpočinulo. Zároveň pijte denně bylinný čaj z dřevité betonie a verbeny.

Přečtěte si také