Denní horoskop STŘELCE na 28. 8. 2022

Střelec 28. 8. 2022

Pokud jste nezadaní, Střelci, můžete se dnes cítit trochu sklesle. Všichni vaši přátelé, kteří jsou ve vztahu, mohou mít nějaké plány, zatímco vy půjdete domů sami. Uvolněte se. Mnoho lidí ve vztazích nemusí být nutně šťastných. Mají své vlastní problémy a někdy se cítí osamělí a frustrovaní. Být svobodný má určité výhody. Využijte toho dnes co nejlépe a užijte si to!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Rádi víte, na čem jste ve většině situací. Buď velíte, nebo máte způsoby, jak dát najevo svůj nesouhlas. S dnešní planetární konfigurací se vše zdá být trochu zmatené jako stíny v noci. Nemůžete odhadovat, co si váš blízký myslí, a budete muset být trpěliví a počkat, až získáte jasnější perspektivu.

Práce

Někdo na vás bude vyvíjet nátlak, abyste něco vyřídili mimořádně rychle. Zpočátku vás tento požadavek rozzlobí. Vaše tempo bude mnohem pomalejší a vyrovnanější. Buďte vstřícní. Rychlost se dočká většího uznání než kvalita.

Peníze

Na velmi hluboké úrovni rozumíte tomu, jak spolupracovat s ostatními, aby z toho měli prospěch všichni zúčastnění. Nyní budete mít veškerou podporu, kterou potřebujete k přilákání nových peněz prostřednictvím manifestačních cvičení (vyslovte afirmace) nebo dokončením podnikatelského plánu a hledáním formálních investorů. Nestyďte se. Požádejte o to, co potřebujete.

Zdraví

Dnes se budete cítit nejlépe, pokud se vám podaří zvýšit tepovou frekvenci. Tento den je vhodný k tomu, abyste se zaměřili na své cvičení, zejména pokud jste ho již delší dobu neprováděli. Pokud cvičení není zrovna slovo ve vašem pracovním slovníku, je na čase se na to podívat. Nemusíte dělat nic náročného  můžete si zkusit usnadnit dobrý návyk několika cviky před spaním. Jezte rozumně, i když máte chuť na extravagantní jídla. Není čas na požitkářství.

Přečtěte si také