Denní horoskop STŘELCE na 29. 6. 2022

Střelec 29. 6. 2022

Střelci, váš mozek je dnes možná na jedné straně plotu, zatímco vaše emoce jsou na straně druhé. Výzvou bude najít mezi nimi funkční řešení. Vaše mysl směřuje k citlivějšímu a vnímavějšímu přístupu, zatímco vaše srdce je spíše v útočném módu. Bohužel tyto dvě energie spolu obvykle dobře nespolupracují. Vaším úkolem je najít zdravou rovnováhu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

S dnešní astrální energií můžete nakonec říct svému milovanému něco, co mu bude připadat docela zraňující. Ať už to bylo úmyslné, nebo ne, možná by bylo lepší zjistit skutečnou příčinu, než aby se mrzutě stáhli. Ať už váš výbuch vyvolalo cokoli, upřímností se dá vyléčit. Jen je třeba získat na celou situaci správný pohled.

Práce

Dnes se pohybujete na neprobádaném území. Ujistěte se, že jste plně připraveni. To nejlepší, co můžete právě teď udělat, je plně si důvěřovat. Nástroje ve vašem opasku jsou pozoruhodné. Nebojte se je v pravou chvíli použít.

Peníze

Tento týden se ocitnete ve výjimečné situaci týkající se dluhů a cizích peněz. Přestože jedna vaše část chce dosáhnout většího pokroku v oblasti splácení dluhů, druhá část vás může brzdit v tom, abyste toho udělali co nejvíce. Jedno je jisté – zaujmout aktivní postoj a přijmout všechny své povinnosti přinese z dlouhodobého hlediska nejlepší výsledky.

Zdraví

Tendence vychovávat druhé může být pro vás přítěží. Pokud nejste placeným profesionálem v pracovní době, je vaší prvořadou povinností starat se především o sebe. I rodiče se musí zaměřit sami na sebe, pokud chtějí být pro své děti správným vzorem. Pokud potřebujete někoho vychovávat, podívejte se do zrcadla! Jste skvělým posluchačem: zeptejte se svého odrazu, co potřebuje.

Přečtěte si také