Denní horoskop STŘELCE na 3. 2. 2023

Střelec 3. 2. 2023

Střelci, nepodceňujte svou schopnost být mimořádně vynalézaví, pokud to potřebujete. Pokud nemáte vše, co potřebujete, nebo všechny potřebné informace, dejte si čas na rozmyšlenou. Koho se můžete zeptat? Na jaká místa se můžete dostat? Kdo by mohl vědět, kde najdete to, co potřebujete? Než abyste propadali panice, že nemáte všechny informace, raději si sestavte seznam kontaktů a jděte na to. Důvěřujte si.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Neberte si příliš osobně, pokud se vám zdá, že váš milovaný člověk je vůči vašemu kouzlu obzvlášť odolný. Možná chce jen strávit nějaký čas o samotě, což vy často potřebujete. Nemá smysl nechat se zahltit intenzivní zvědavostí nebo úzkostí, proč se zdají být tak mimo. Přijměte, že potřebují tento prostor, aby se mohli znovu spojit se vším, co je činí skutečně svými.

Práce

Možná budete mít problém přizpůsobit se energii dne. Většinu času budou vaše myšlenky rozptýlené a bude pro vás těžké být produktivní, protože rozptýlení je všude. Neobviňujte se z toho. Prostě se snažte dělat, co umíte.

Peníze

Ve svém peněžním životě se potýkáte s mnoha rozptýleními. Aspekty naznačují více času stráveného ve společnosti, mazlením se s někým výjimečným a návštěvami důležitých obchodních partnerů. Do těchto sfér však může být vloženo tolik vašeho času a pozornosti, že je obtížné soustředit se na cokoli jiného. Naštěstí vám šťastný aspekt pomůže cítit se více uzemněni a stabilizováni rodinou, dětmi a romantickým partnerem. Výborně!

Zdraví

Dokud bude trvat současná nebeská atmosféra, budete se cítit téměř jako obvykle, ačkoli váš přístup ke zdraví a kondici bude o něco chutnější. Tento tranzit je pro vás báječný, abyste se mohli posouvat vpřed (pryč od těžkých pocitů, které jste prožívali buď emocionálně, nebo fyzicky). Udržet si přísný rozvrh cvičení a zdravé stravy nebude obtížné, protože příznivá energie je snadno dostupná a je jí dostatek.

Přečtěte si také