Denní horoskop STŘELCE na 3. 3. 2023

Střelec 3. 3. 2023

Nebojte se být trochu sobečtější než obvykle, Střelci. Možná se vám stane, že se obrátíte naruby, abyste dosáhli svého. Věnujte se svým snům a ambicím a nechte se slyšet davem. Nebuďte překvapeni, pokud se setkáte s odporem, ale neberte to jako znamení, že byste měli ustoupit. Postavte se za své potřeby!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Chcete-li si udržet přízeň své drahé polovičky, budete muset některé své nápady upravit. Současná atmosféra naznačuje, že ji možná unavují některé, ne-li všechny vaše zvyklosti. Pro jednou byste mohli zkusit něco změnit, cokoli, aby byl den nepředvídatelnější. Láska reaguje spíše na to, co je čerstvé a nové, než na to, co je zatuchlé a ohrané.

Práce

Vztahy s ostatními budou obtížné. Možná budete muset hláskovat věci po písmenech. Nic neberte jako samozřejmost. Ostatní lidé nebudou schopni pochopit abstraktní pojmy, které jim předkládáte. V komunikaci buďte trpěliví a praktičtí.

Peníze

Tvrdě pracujete na tom, abyste splatili své dluhy a mohli si užívat kvalitnějšího života. Oslovte telefonáty a dopisy společnosti, kterým dlužíte peníze, abyste se dohodli na realistických splátkových plánech. Současně věnujte čas rodině, romantickému partnerovi a tvůrčí činnosti. Je třeba zachovat rovnováhu.

Zdraví

Nenechte se vyvést z míry. Pokud zjistíte, že potřebujete medicínu, zkuste následující: v hrnci s trochou vody svařte petržel, mátu peprnou a lebedu (bylinka, kterou najdete v obchodě se zdravou výživou nebo na internetu). Směs uchovávejte ve sklenici v lednici. Před spaním si dejte pár doušků nebo si ji nalijte do horké koupele.

Přečtěte si také