Denní horoskop STŘELCE na 3. 4. 2023

Střelec 3. 4. 2023

Střelci, dnes o sobě nepochybujte. Měli byste se cítit docela silní, i když by se k vám mohla vkrást neschopnost. Může to být způsobeno tím, že máte problémy s pochopením otázek, které jsou poněkud nejasné. To, že věci nejsou jasné, neznamená, že se nevyvíjejí ve váš prospěch. Pokud budete přesvědčeni, že věci dopadnou dobře, dopadnou dobře.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Doufejme, že váš partner (současný nebo budoucí) ví, jak vášniví a nadšení dokážete být, protože díky dnešní nebeské atmosféře to brzy zjistí. Ať už vaše vášnivé rozpoložení vyvolá jakákoli zdánlivá událost, určitě se o něj budete chtít podělit s tím, kdo je vám nejbližší. Než ho však hloubkou svého citu srazíte na kolena, možná by bylo dobré ho nejprve varovat.

Práce

Přestože je to pro vás den odpočinku od práce, z psychického hlediska se jako den odpočinku vůbec nemusí jevit. V hlavě se vám točí spousta nápadů. Zajděte si s někým na film. Utečte na chvíli od reality. Nemáte náladu se soustředit ani jasně myslet.

Peníze

Víte, co chcete z finančního hlediska, a sestavujete spolehlivý plán, který vám pomůže těchto cílů dosáhnout. Aspekty usnadňují nové úspěchy v této oblasti vašeho života a vy se cítíte sebejistěji než kdy jindy. Pouhá velká osobnost však nemusí být tím nejlepším způsobem, jak získat ostatní na svou stranu. Najděte rovnováhu mezi prosazováním svých názorů a nasloucháním tomu, co říkají spolupracovníci.

Zdraví

Chceme ze sebe dostat to nejlepší, ale často se bojíme příšer, které střeží naši vnitřní svatyni. Ve vašem případě jsou těmito monstry úzkost, obavy, nervové vyčerpání, strach, neklid a hyperaktivita. Květinové esence pomáhají tyto hrozivé překážky zklidnit. Dobrou odezvu by vám mohly dát jitrocel, levandule, ostružiník, bílý kaštan a mimulus. Esence hledejte v místním obchodě se zdravou výživou. Dejte si libovolnou kombinaci (celkem dvě až čtyři kapky) do koupele nebo na polštář před spaním.

Přečtěte si také