Denní horoskop STŘELCE na 3. 5. 2022

Střelec 3. 5. 2022

Střelci, dnešní den je romantický a zasněný, měli byste si ho dopřát. Pokud máte ve svém životě někoho výjimečného, je to ideální den pro sdílení těchto pocitů! Zkuste si naplánovat domácí večeři při svíčkách jen pro vás dva. Necítíte se však pod tlakem, že musíte uvařit složité jídlo. Vezměte si třeba čínu a servírujte ji na dobrém porcelánu. Soustřeďte se jen na vás dva.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konjunkce prochází všemi myšlenkami, představami nebo ideály, které jste si o někom vytvořili, a přivádí vás do přímého kontaktu se samotnou osobou. Může se jednat o setkání zčistajasna, které vás naprosto zaskočí, protože nebudete připraveni na to, co se bude dít dál. Nejsou takoví, jak jste si je představovali, ale přesto vám připadají neuvěřitelně přitažliví. Jděte do toho!

Práce

Pravděpodobně jste měli v poslední době hodně práce! Nikdy jste si nevybrali jednoduchou cestu a vždy jste se s veškerou energií vrhli do práce. Právě teď je možná lepší to nepřehánět. Pokud můžete, udělejte si čas na odpočinek a pokuste se osvěžit tělo i mysl. Když to uděláte, bude se vám potom pracovat mnohem lépe.

Peníze

Tento týden vás čekají vážné změny v oblasti dětí, romantiky a zábavy. Pokud jste učitelé, dohazovači nebo šiřitelé jakéhokoli druhu smíchu, budete nyní vydělávat peníze. Kariéra, která zahrnuje mluvení a psaní, vás pošle na různá místa.

Zdraví

Darujte dobrou komunikaci: když se cítíte vnitřně rozrušení, napočítejte do deseti, než se pokusíte vyjádřit své myšlenky slovy. Dnešní aspekt může způsobit, že budete nepřesní, když je třeba sdělit ty nejkritičtější věci. Vaše emoce mohou být těžko zvladatelné. Zbavte se přebytečné energie cvičením v posilovně, pokud je to možné, nebo dlouhou procházkou. Na konci dne za to budete vděční.

Přečtěte si také