Denní horoskop STŘELCE na 3. 7. 2022

Střelec 3. 7. 2022

Rodinný život vám dnes dá hodně zabrat. Někteří z vašich příbuzných mohou projevit touhu po nezávislosti a někteří se mohou dokonce pokusit o vzpouru. Pokud nechcete ztratit klid, Střelci, měli byste se snažit od všeho toho vzrušení držet dál. Nemělo by pro vás být příliš obtížné uspět.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná astrální energie vám dává šanci zamést paluby, vyhodit všechno mrtvé dřevo, které se nahromadilo ve vašem romantickém životě, a s čistým svědomím vám umožní přejít na zelenější a slibnější pastviny. Možná jste se v poslední době, pokud jde o váš milostný život, potáceli v bahně, ale nyní si uvědomíte, co je třeba udělat, a pustíte se do toho.

Práce

Nebojte se jít dnes zkratkou. Pomalý a vytrvalý přístup vás dnes může skutečně nechat na konci balíčku. Zrychlete tempo a hledejte nové způsoby, jak se dostat dopředu. Vaše celková efektivita se může výrazně zvýšit.

Peníze

Tento týden se ocitnete ve výjimečné situaci týkající se dluhů a cizích peněz. Přestože jedna vaše část chce dosáhnout většího pokroku v oblasti splácení dluhů, druhá část vás může brzdit v tom, abyste toho udělali co nejvíce. Jedno je jisté - zaujmout aktivní postoj a přijmout všechny své povinnosti přinese z dlouhodobého hlediska nejlepší výsledky.

Zdraví

V dnešní době se klade velký důraz na stravu - klíčový je výběr nejčerstvějších dostupných potravin a příprava různých zdravých jídel tak, aby byly pokryty všechny nutriční potřeby. Další důležitou součástí stravy je jíst pomalu a jídlo pečlivě žvýkat. Kromě toho, že se vyhneme riziku zadušení, nám dobře rozžvýkané jídlo pomáhá vyhnout se nadměrnému zatěžování našich trávicích žláz. Mnoho lidí, kteří jídlo hltají, své žlázy příliš zatěžují a zjišťují, že i po jídle zůstávají "hladoví"!

Přečtěte si také