Denní horoskop STŘELCE na 3. 8. 2022

Střelec 3. 8. 2022

Střelci, informace získané od přátel by vás mohly přivést k novému cíli. Možná máte spoustu nápadů na projekty, kterým se chcete věnovat, a dnes si možná uvědomíte, který z nich má nejvyšší prioritu. Začněte se hýbat! Ať už se pustíte do čehokoli, zjistěte si, co potřebujete, než začnete. Je možné, že budete ztrácet čas běháním z místa na místo a hledáním potřebného materiálu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ve vzduchu je dnes silná energie. Znamená to, že můžete udělat mnoho kroků vpřed, pokud jste ochotni přijmout něco z minulosti a pracovat na všem, co představuje nedokončenou práci. Může to znamenat hodně mluvení a možná i nějaké činy z vaší strany. Ale také to skutečně připraví půdu pro velké věci, které se stanou v budoucnosti.

Práce

Máte pevnou půdu pod nohama, abyste mohli svobodně udělat další obrovský krok nahoru. Ostatní lidé vám budou oporou, pokud uklouznete. S největší pravděpodobností však vše zvládnete v pohodě sami, takže se nebojte.

Peníze

Tento týden se u vás doma objevují cizí peníze nebo dluhy, což znamená, že něco, o čem jste si mysleli, že už jste splatili, se může znovu objevit. Ujistěte se, že jste to nechtěli zaplatit a pak na to náhodou nezapomněli v hromadě nezaplacených účtů. Postarejte se o to co nejdříve, aby vám nenarůstaly sankce. Udělejte svou práci co nejlépe hned, nebo ji plošně změňte.

Zdraví

Ať už to víte, nebo ne, jste pro své přátele zdrojem útěchy. Lidé mají rádi vaši společnost, protože cítí, že ve vaší přítomnosti mohou být sami sebou. Vy však nemůžete přežít jen na základě pocitu potřebnosti. Konvergence planet vás povzbudí k tomu, abyste společně s přáteli naplňovali své zdravotní potřeby, a tak se snažte povzbudit ostatní, aby spolu s vámi pili hodně vody, třikrát týdně cvičili a dobře jedli!

Přečtěte si také