Denní horoskop STŘELCE na 30. 5. 2023

Střelec 30. 5. 2023

Máte pocit, že vaše moc vzrostla, Střelci? Možná nevíte, jak s touto nově nabytou silou naložit. Zkuste se podívat na to, jaký máte vztah ke svým přátelům. Mohli byste své vztahy zlepšit? Využívání moci se člověk učí postupně. Pokud ji necháte stagnovat, vytvoří se v ní úporné překážky.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná máte pocit, že konverzace, na kterou jste se večer těšili, vyznívá naprázdno, protože nedokážete najít svou obvyklou vřelost. Astrální energie naznačuje, že to nemusíte být jen vy, kdo se cítí vážně, ale také váš partner (současný nebo budoucí). Pokud si to uvědomíte, můžete si oba užít hlubší diskusi, která může být ve skutečnosti uspokojivější.

Práce

Neustálý zmatek kolem vás vám ztěžuje práci. Z tohoto důvodu je důležité, abyste počítali s tím, že poběžíte o něco pomaleji než obvykle. Buďte spokojeni s tím, čeho můžete dosáhnout při jakékoliv rychlosti.

Peníze

Vesmír vám ukazuje, že tento týden můžete na ostatní působit zajímavým dojmem. Někteří vás mohou vidět přesně tak, jak by si přáli, a ne tak, jací jste ve skutečnosti, ale nedělejte si s tím starosti. Mezitím obdržíte důležitou zprávu týkající se nové obchodní nebo finanční příležitosti. Hlavně nezapomeňte odpovědět na telefonát nebo e-mail.

Zdraví

Díky planetární konjunkci je tento den vhodný pro mazlení, sbližování se s blízkými, nebo pro to, abyste byli dobrými rodiči, manželi a přáteli. Možná si všimnete, že se nesoustředíte na vztahy, které vás nedojímají: lidé, s nimiž si příliš nerozumíte, nebo obyčejný člověk na ulici dnes nemusí být příjemcem vašeho úsměvu. Zůstaňte blízko domova a buďte přítomni své citové pravdě.

Přečtěte si také