Denní horoskop STŘELCE na 30. 6. 2022

Střelec 30. 6. 2022

Střelci, dnes vás může trápit důležité rozhodnutí. Dobrou zprávou je, že jakmile se rozhodnete, budete se cítit mnohem lépe. Do té doby však můžete kolísat z jedné strany na druhou. Žádat druhé o radu vás může přivést do ještě větších rozpaků. Jediný, kdo může rozhodnout o vaší cestě, jste vy sami.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Můžete mít pocit, že si z vás někdo blízký dělá legraci. Dnešní astrální konfigurace naznačuje, že možná nebudete schopni uvěřit, že se dnešní události skutečně odehrávají. Vždy můžete situaci obrátit a podívat se na vše z humornější perspektivy, což by bylo pravděpodobně správné. Neurážejte se.

Práce

K někomu, s kým pracujete, přistupujte přísněji. Příliš dlouho jste snášeli nezralý přístup této osoby. Zdůrazněte, že je třeba se opět soustředit na práci a společný cíl. Týmová práce je pro úspěch nezbytná.

Peníze

Tento týden se ocitnete ve výjimečné situaci týkající se dluhů a cizích peněz. Přestože jedna vaše část chce dosáhnout většího pokroku v oblasti splácení dluhů, druhá část vás může brzdit v tom, abyste toho udělali co nejvíce. Jedno je jisté – zaujmout aktivní postoj a přijmout všechny své povinnosti přinese z dlouhodobého hlediska nejlepší výsledky.

Zdraví

Vzpomínáte si na to, jak jste se měli dívat do zrcadla a ptát se svého odrazu, co potřebujete? To není něco, co byste mohli odložit na budoucnost (až nebudete v tomto vztahu, až vaše děti vyrostou, až vaše práce nebude tak náročná). Teď je to priorita číslo 1. Dobrým testem je všímat si, kolik vody za den vypijete. Pokud můžete s jistotou říct, že vypijete více než deset sklenic vody denně, je to skvělé!

Přečtěte si také