Denní horoskop STŘELCE na 31. 1. 2023

Střelec 31. 1. 2023

Střelci, vaše optimistická a aktivní povaha je přesně to, co lidi přitahuje. Pozornost se dnes může obrátit vaším směrem, když si známí ve společnosti uvědomí, jak neuvěřitelně schopný člověk jste. Zaměřte se na své silné stránky a zdůrazňujte je ve všem, co děláte. Lidé ve vašem okolí vás budou považovat za neodolatelné. Pokud jde o lásku a romantiku, máte dnes večer zelenou.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Energie vyzařující z planet vás nyní činí velmi oblíbenými, takže pokud jste přemýšleli, zda si dnes večer vyjít na rande, odpověď zní rozhodně ANO. Nečekejte však, že to bude něco obyčejného (jako byste to stejně chtěli). I pro vás by to mohl být docela zážitek, protože možná zjistíte, že oba sdílíte stejný jedinečný a originální pohled na věc.

Práce

Dělejte věci ručně a nespoléhejte se na to, že je za vás udělají moderní elektronické přístroje. Nakonec byste strávili více času tím, že byste se snažili přijít na to, jak přimět přístroj k práci, než kdybyste daný úkol provedli ručně.

Peníze

Ve svém peněžním životě se potýkáte s mnoha rozptýleními. Aspekty naznačují více času stráveného ve společnosti, mazlením se s někým výjimečným a návštěvami důležitých obchodních partnerů. Do těchto sfér však může být vloženo tolik vašeho času a pozornosti, že je obtížné soustředit se na cokoli jiného. Naštěstí vám šťastný aspekt pomůže cítit se více uzemněni a stabilizováni rodinou, dětmi a romantickým partnerem. Výborně!

Zdraví

Cítíte vítr v zádech díky dnešní planetární konfiguraci. Cítíte se živí a zdraví, přestože máte občas tendenci se přepracovat. Pokračujte tento týden ve svých zdravých návycích. Prioritou by měla být vyvážená strava, takže omezte pečivo a pamatujte, že vody není nikdy dost. Ve skutečnosti by vám lehký půst výrazně zvýšil energii. Snažte se jíst lehce a každý druhý den po dobu pěti dnů vyloučit sacharidy a mléčné výrobky.

Přečtěte si také