Denní horoskop STŘELCE na 31. 5. 2022

Střelec 31. 5. 2022

Zde je den, který vás může přimět k tomu, abyste si mysleli, že nejste ve své profesi na správném místě, Střelci. Je možné, že vaše současná pozice je příliš tradiční? Jste člověk, který chce rozvíjet všechny nápady, které v danou chvíli má. Zdá se, že vaši nadřízení se nevyvíjejí stejným způsobem. Pokud je tomu tak, podnikněte potřebné kroky.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Láska a romantika mohou být díky dnešní nebeské energii velmi intenzivní. Pokud jste se potáceli mezi dvěma vztahy, možná jste jeden z nich ještě úplně neopustili a druhý vás zcela nepřijal, mohli byste cítit potřebu to vyřešit. Je to skutečně otázka úplného opuštění starého, aby do vašeho života mohlo vstoupit nové.

Práce

Další krok je na vás - na nikom jiném. O uznání se musíte zasadit sami. Nebude vám podáno na stříbrném podnose. Musíte vynaložit úsilí, abyste se dostali tam, kam chcete. Jste na správné cestě. Nevzdávejte to hned.

Peníze

Tento týden vesmír posiluje vaši kreativitu, ale také vám trochu ztěžuje práci. Zároveň jsou ovlivněna vaše odvětví komunikace, institucí, karmy a minulých životů. Není čas rozčilovat šéfa nebo dávat okázale najevo svou nezávislost. Snažte se s ním vyjít.

Zdraví

S dnešní planetární energií můžete mít pocit, že po vás lidé chtějí příliš mnoho! Dost možná budete mít pocit, že si nějaký velký chlubil hraje s tím, co vám patří - a to není příjemné! Nezoufejte - je to jen dočasné opatření. Nebojte se použít svůj důvtip, abyste si pomohli získat zpět své území. Nic vám nebrání v tom, abyste si nárokovali svůj prostor, a vzhledem k dnešní nebeské konfiguraci vám nikdo nemůže mít za zlé, že se cítíte ukřivdění.

Přečtěte si také