Denní horoskop STŘELCE na 4. 2. 2023

Střelec 4. 2. 2023

Dnes si můžete všimnout, že se cítíte velmi kreativní a ambiciózní, Střelci. Možná budete chtít využít těchto svých silných stránek k přímé práci na nějakém uměleckém projektu. Nebo se můžete rozhodnout nasměrovat tuto energii do činností, jako je uspořádání svého domova nebo pracovního prostoru. Pokud si to naplánujete, mělo by vám zbýt dost času na obojí, pokud budete mít chuť. Využijte tento den naplno!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Může se zdát, že se dnes situace obrací k horšímu. Pokud se však dokážete s touto situací vyrovnat a nebudete se vyhýbat jejím obtížnějším aspektům, mohlo by se vše výrazně zlepšit. Zdá se, že jeden problém mezi vámi vytváří napětí, ale není tak těžké ho vyřešit, pokud opravdu chcete.

Práce

I když máte pocit, že válku prohráváte, dnes pravděpodobně vyhrajete důležitou bitvu. Vytrvejte a zachovejte si pozitivní přístup. Můžete vyhrát, pokud si zachováte důvěru v sebe a své schopnosti. Vítězství je vaše.

Peníze

Ve svém peněžním životě se potýkáte s mnoha rozptýleními. Aspekty naznačují více času stráveného ve společnosti, mazlením se s někým výjimečným a návštěvami důležitých obchodních partnerů. Do těchto sfér však může být vloženo tolik vašeho času a pozornosti, že je obtížné soustředit se na cokoli jiného. Naštěstí vám šťastný aspekt pomůže cítit se více uzemněni a stabilizováni rodinou, dětmi a romantickým partnerem. Výborně!

Zdraví

Omezte množství zpracovaného cukru a dalších podobných potravin. Energie, se kterou musíte pracovat, je dnes díky planetárnímu uspořádání poněkud slabší. Na burcující sílu těchto tranzitů reagujete na vysoké úrovni a můžete se cítit psychicky vyčerpaní. Ve vašem podvědomí se toho děje tolik a na soustředění není nikdy dost času. Dbejte na dostatek odpočinku a přísně konzervativní stravu založenou na čerstvých produktech.

Přečtěte si také