Denní horoskop STŘELCE na 4. 3. 2023

Střelec 4. 3. 2023

Střelci, v oblasti lásky se vám může dařit, ale dejte si pozor, abyste se nenechali odstrčit. Váš partner by mohl cítit potřebu větší svobody ve vztahu, zatímco vy doufáte, že najdete více závazku. Berte to postupně. Nepředbíhejte projektováním scénářů, které se nemusí naplnit. Jen si tím připravujete zklamání.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud se vám zdá, že váš blízký vztah vykrystalizoval do předvídatelného schématu, využijte dnešní planetární konjunkce, protože vám nabízí možnost přejít k něčemu flexibilnějšímu a dobrodružnějšímu. Musíte si však uvědomit, že změna je tou nejlepší a nejvhodnější reakcí, a také musíte podniknout kroky, abyste ji umožnili.

Práce

Pokud potřebujete na někoho udělat dojem, nebojte se. Počáteční komunikace proběhne velmi dobře. Ostatní lidé nebudou mít problém vidět ve vás zábavného, inteligentního a otevřeného myslitele, jakým jste. Máte dobré postavení.

Peníze

Tvrdě pracujete na tom, abyste splatili své dluhy a mohli si užívat kvalitnějšího života. Oslovte telefonáty a dopisy společnosti, kterým dlužíte peníze, abyste se dohodli na realistických splátkových plánech. Současně věnujte čas rodině, romantickému partnerovi a tvůrčí činnosti. Je třeba zachovat rovnováhu.

Zdraví

Díky planetární energii je vaše bystrá a chytrá mysl pohotovější než obvykle. Může vám prospět trocha zdravého rozumu. Dejte na své nejlepší úmysly, pokud jde o vaši fyzickou a emocionální pohodu. Dávejte si pozor na rozptylující tendence, jako je dělání věcí pro druhé lidi. Jóga by mohla být tím, co potřebujete k vyvážení nutkání vydat se mnoha směry najednou. Nezapomeňte pít hodně vody.

Přečtěte si také