Denní horoskop STŘELCE na 4. 6. 2022

Střelec 4. 6. 2022

Minulý měsíc jste byli poněkud extrovertnější a společenštější než obvykle, zejména pokud jde o vaše citové vztahy. Počínaje dneškem se však váš postoj změní, Střelci. Pravděpodobně budete klidnější a rozumnější. Vaše myšlenky se možná začnou více soustředit na budoucnost než na přítomnost. Máte zhruba měsíc na to, abyste si upevnili své plány.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současné planetární energie mohou znamenat, že se cítíte více než kdy jindy odhodlaní zjistit, co k vám kdo cítí. Pokud nejste v milostném vztahu, ale děláte pokroky mílovými kroky, pak si přirozeně přejete vědět, co vás čeká dál. Možná je čas na nějaký hlubší rozhovor o tom, co oba cítíte k hlubšímu závazku.

Práce

V srdci jste snílek. Tak si dnes dovolte snít. Nevšímejte si těch, kteří se vás snaží vrátit zpět na zem. Pokud vám lidé říkají, že pro úspěch musíte být více při zemi a praktičtí, připomeňte jim, že Einstein byl také snílek.

Peníze

Tento týden vesmír posiluje vaši kreativitu, ale také vám trochu ztěžuje práci. Zároveň jsou ovlivněna vaše odvětví komunikace, institucí, karmy a minulých životů. Není čas rozčilovat šéfa nebo dávat okázale najevo svou nezávislost. Snažte se s ním vyjít.

Zdraví

Dnešní astrální energie vám dává možnost nahlédnout své nejhlubší ideály a hodnoty. Tento druh vhledu je cenný zejména pro někoho, kdo je až příliš připraven pomáhat druhým uskutečňovat jejich sny. Určitě vám prospěje nějaký čas strávený v klidu zkoumáním toho, na čem vám skutečně záleží. Neváhejte si projít své oblíbené internetové knihkupectví a podívat se, co vás zaujme. Stejně tak se pokud možno projděte uličkami svého oblíbeného obchodu se zdravou výživou a zjistěte, k čemu přirozeně tíhnete, a pak to dnes použijte v jídle.

Přečtěte si také