Denní horoskop STŘELCE na 4. 7. 2022

Střelec 4. 7. 2022

Ve vzduchu je dnes cítit jistá strnulost, která ve vás může vyvolat pocit, že se střetáváte se vším, s čím přijdete do styku, Střelci. Snažte se příliš nerozčilovat, pokud lidé nesouhlasí s vašimi názory. Lidé potřebují svůj prostor a emoce budou fungovat na poměrně vysoké úrovni. Berte to v úvahu při všech svých setkáních.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebojte se, pokud se dnes večer necítíte na (skutečné nebo virtuální) rande. Přesto se snažte jít, protože to určitě bude stát za to. Současné planetární uspořádání naznačuje, že se budete skvěle bavit a zjistíte, že máte mnohem více společného, než jste si původně představovali. A také zjistíte, že je mezi vámi přítomna silná chemie, a to je bonus navíc!

Práce

Nebuďte příliš rychlí v posuzování práce někoho jiného. Můžete si myslet, že je špatná jen proto, že jí nerozumíte. Než dojdete k závěru, že práce byla provedena špatně, nespěchejte a ptejte se. Možná se něco dozvíte.

Peníze

Tento týden se ocitnete ve výjimečné situaci týkající se dluhů a cizích peněz. Přestože jedna vaše část chce dosáhnout většího pokroku v oblasti splácení dluhů, druhá část vás může brzdit v tom, abyste toho udělali co nejvíce. Jedno je jisté – zaujmout aktivní postoj a přijmout všechny své povinnosti přinese z dlouhodobého hlediska nejlepší výsledky.

Zdraví

Když víte, co chcete, vyzařuje z vás nápadný pocit spokojenosti, kterého si lidé okamžitě všimnou. Záříte vnitřním uspokojením. Díky současnému uspořádání planet se dokážete naladit na své nejvyšší sebeuvědomění a možná dokonce vyřešit konflikty, které vás již nějakou dobu trápí. Energii tohoto měsíce využijte ke zvýšení svých fyzických aktivit  naplánujte si na víkend projížďky na kole, využijte volný čas k zábavným aerobním rozptýlením. Díky kombinaci těchto hvězdných sil bude vaše nálada stabilní a příjemná.

Přečtěte si také