Denní horoskop STŘELCE na 5. 2. 2023

Střelec 5. 2. 2023

Vážné myšlení a komunikace budou dnes posíleny, Střelci. Tyto vlastnosti jsou pro vás tak jako tak silné, a když se k nim přidá ještě tento impuls, budete se potřebovat mít kde vyjádřit. Pokud jste si začali psát deník, může se to ukázat jako výborný odbyt. Další možností jsou rozhovory s ostatními lidmi. Pokud vás trápí nějaké problémy nebo starosti, zvažte možnost sejít se s dotyčnými a vyříkat si, co máte na srdci. Je to ideální den k tomu, abyste věci vyřešili.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Než se pustíte do vážného rozhovoru se svým partnerem (současným nebo budoucím), je naprosto nezbytné získat správný pohled na věc. Máte před sebou poměrně hodně problémů, které je třeba vyřešit, a vrhnout se do nich rovnou není řešením. Oba k tomu musíte přistupovat srdečně a být k sobě laskaví. To by mohlo přinést více pozitivních změn, než si dokážete představit.

Práce

Než něco uděláte, vysvětlete své motivy. Pokud budete jednat ukvapeně a bez předchozího upozornění, ostatní si vaše jednání pravděpodobně vyloží špatně a kolem práce vznikne velký zmatek. Buďte otevření a jasní.

Peníze

Ve svém peněžním životě se potýkáte s mnoha rozptýleními. Aspekty naznačují více času stráveného ve společnosti, mazlením se s někým výjimečným a návštěvami důležitých obchodních partnerů. Do těchto sfér však může být vloženo tolik vašeho času a pozornosti, že je obtížné soustředit se na cokoli jiného. Naštěstí vám šťastný aspekt pomůže cítit se více uzemněni a stabilizováni rodinou, dětmi a romantickým partnerem. Výborně!

Zdraví

Je to dobrý den na zahojení starých ran. Možná vám někdo řekl něco, co zranilo vaše city; možná víte, že mezi vámi a přítelem je něco, co je stále třeba vyjasnit. Energie tohoto dne úžasně podporuje uzdravení komunikace a vztahů. Tento tranzit si užijete ještě více, pokud si uděláte čas na cvičení svého těla. Zvýšený přísun kyslíku do krve činí komunikaci ještě čistší.

Přečtěte si také