Denní horoskop STŘELCE na 5. 5. 2022

Střelec 5. 5. 2022

Střelci, telefonát vás může informovat o potížích v domácnosti, které vyžadují okamžité řešení. Není to nic, co by vás mělo znepokojovat, je to jen jedna z těch otravných drobných potíží, které vyžadují pozornost, když byste se raději obrátili jiným směrem. Může jít o tak nevinnou věc, jako je rozbitý spotřebič. Postarejte se o něj efektivně, abyste se mohli vrátit ke svým aktivitám. Zůstaňte v klidu!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní astrální konfigurace ve vás vyvolává touhu poučovat svůj milostný zájem až na konec světa a zpět, což by nemuselo dopadnout dobře, pokud byste plánovali společnou romantickou večeři. Udělali byste dobře, kdybyste se snažili nechat je občas promluvit a dát vám najevo, co si o vašem vztahu myslí. Pokud jim budete naslouchat, něco se dozvíte.

Práce

Ve snaze vědět, co se stane v budoucnu, se možná zoufale snažíte plánovat, organizovat a předvídat všechna úskalí. Mějte na paměti, že jednoduše nemůžete počítat se vším. Existuje mnoho neočekávaných proměnných.

Peníze

Tento týden vás čekají vážné změny v oblasti dětí, romantiky a zábavy. Pokud jste učitelé, dohazovači nebo šiřitelé jakéhokoli druhu smíchu, budete nyní vydělávat peníze. Kariéra, která zahrnuje mluvení a psaní, vás pošle na různá místa.

Zdraví

Největší dojem, který na nás rodiče zanechají, se často projeví v tom, jak se chováme ke svému tělu. To, co jíte ráno a večer, kolik cvičíte a jak se k tomu stavíte a jak se stavíte k odpočinku, to vše se učíme již od útlého věku. Chce to odvahu, abychom v dospělosti tyto věci znovu prověřili a převzali plnou zodpovědnost za své zdraví. Přijměte dnešní den jako první výzvu a prostě si uvědomte své zdravotní návyky.

Přečtěte si také