Denní horoskop STŘELCE na 5. 7. 2022

Střelec 5. 7. 2022

Střelci, toto je vynikající den, kdy je vaše myšlení jasné a vaše emoce stabilní. Využijte této silné kombinace pevného rozpoložení a soucitných pocitů k upřímnému a pozitivnímu vyjádření. Na vaší straně je velká síla, která vám pomůže vystopovat vaše cíle a získat přesně to, co chcete.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní astrální prostředí může naznačovat, že se začnete více než obvykle trápit kvůli současnému vztahu. Vaše myšlenky létají všude možně a nutí vás představovat si scény, které nemají nic společného s tím, jak se věci skutečně mají. Pokud dokážete udělat krok zpět a uvidíte, jak tato nesmyslná duševní aktivita může vašemu vztahu škodit, je to začátek.

Práce

Místo toho, abyste se zabývali všemi negativními aspekty svého současného plánu, podívejte se na jeho výhody. Zvažte potenciální odměny. Pokud budete příliš přemýšlet o možných úskalích, pak pravděpodobně nebudete vůbec nic sledovat.

Peníze

Tento týden přináší potenciálně nebezpečný aspekt. Něco nebo někdo vypadá tak dobře, že se dvakrát nerozmýšlíte, než do toho skočíte. Přestože to může být pravda, je nutné si dvakrát ověřit všechna fakta a zvážit všechny finanční důsledky partnerství, než se do něj vrhnete. Vaše budoucnost vám poděkuje, stejně jako vaše bankovní konto. Vesmír vám pomůže dostat se ke slovu.

Zdraví

Jste přirozený vychovatel a bez ohledu na to, jak moc vám říkáme, abyste se starali sami o sebe, vždy budete mít potřebu starat se o druhé. Snažte se tyto dvě činnosti spojit, kdykoli je to možné. Ve skutečnosti vám planetární energie ve hře dává zvýšenou vnímavost a vy jste intuitivně schopni vycítit své hranice. Možná zjistíte, že se během současného tranzitu probouzíte brzy ráno. Je to skvělá doba na to, abyste se prošli a věnovali si trochu osobního času  a možná se to bude líbit i psovi!

Přečtěte si také