Denní horoskop STŘELCE na 6. 3. 2023

Střelec 6. 3. 2023

Střelci, přítel nebo kolega by vám mohl představit způsob, jak zvýšit svůj příjem tím, že budete dělat to, co máte nejraději. Může jít o tvůrčí umění, léčitelství nebo duchovní či metafyzické záležitosti. Ačkoli to může vyžadovat týdny nebo měsíce příprav, abyste to mohli uskutečnit, mělo by to stát za to. Zjistěte si fakta a přemýšlejte o tom. Pokud se vám to stále líbí, jděte do toho!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Změna může být tím pravým tonikem, které vám lékař předepsal, zejména s ohledem na dnešní postavení planet. Je důležité, abyste jednou za čas změnili nejen svou fyzickou polohu, ale také tu duševní. Věřte tomu nebo ne, ale právě to může být strategie, která umožní rozkvět vašeho milostného života. Pohled na věci z jiného úhlu by mohl vše změnit k lepšímu. Tak proč ještě čekat?

Práce

Kdykoli budete mít pochybnosti nebo frustraci ze své současné situace, zastavte se a zhodnoťte, co máte. Buďte vděční za dary, které vám byly dány, místo abyste si přáli věci, které nemáte. Máte víc, než si uvědomujete.

Peníze

Tvrdě pracujete na tom, abyste splatili své dluhy a mohli si užívat kvalitnějšího života. Oslovte telefonáty a dopisy společnosti, kterým dlužíte peníze, abyste se dohodli na realistických splátkových plánech. Současně věnujte čas rodině, romantickému partnerovi a tvůrčí činnosti. Je třeba zachovat rovnováhu.

Zdraví

Jste výborný přítel, i když se snadno můžete přetáhnout. Schopnost vidět a chápat motivace druhých vás může nakonec zmást v tom, na čem osobně stojíte. Věnujte si dnes trochu nerozdílné pozornosti a ztište svůj vnitřní hlas. Výborným způsobem, jak toho dosáhnout, je jóga, která zároveň posílí vaše plíce a nervový systém prostřednictvím hlubokého dýchání. Proč nevěnovat část své energie sobě? Oceníte lepší soustředění, které je vedlejším účinkem jógy.

Přečtěte si také