Denní horoskop STŘELCE na 6. 4. 2022

Střelec 6. 4. 2022

Střelci, uvolněte svou mysl a zvažte alternativní možnosti. Nyní je čas zahodit staré a uvolnit místo novému. V originálním a pokrokovém myšlení je dnes zřetelný pokrok. Měli byste si nyní dát záležet na tom, abyste se dostali do vyšších myšlenkových úrovní. Čím idealističtější bude váš přístup k lidem a situacím, tím lépe se vám bude dařit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Máte možnost poznat někoho mnohem lépe, a to v takovém sportovním prostředí, které vás vzrušuje. Postavení planet naznačuje, že ačkoli se oba navzájem považujete za přitažlivé, jste si zároveň vědomi toho, že oba potřebujete nespěchat a poznat se hlouběji, než se vrhnete do vztahu. Vyplatí se počkat!

Práce

Obtížná situace se ulehčí díky pomoci někoho, kdo přijde s kreativním řešením právě toho problému, se kterým se potýkáte. Tato myšlenka se může zdát na první pohled přitažená za vlasy, ale po bližším prozkoumání v ní uvidíte potenciál.

Peníze

Tento týden se možná budete muset připravit na nepříjemné zprávy. Ačkoli jste povzbuzováni k tomu, abyste se o své znalosti a dovednosti podělili s ostatními, nejlépe pro zábavu a zisk, váš pracovní život zasáhne více pravidel, předpisů a papírování. Uf. Ačkoli tato dřina nemusí být vaším šálkem čaje, je to lepší než alternativa. Buďte otevření návrhům a v dlouhodobém horizontu vyděláte více.

Zdraví

V těchto dnech dochází k nádherným tranzitům, které umožňují osobní růst. Může se objevit citový materiál, který byl ignorován nebo potlačován. Pro zvládnutí tohoto druhu probuzení je důležité zůstat fyzicky aktivní, aby vás neovládla mentální energie. Nesmírně vám pomůže, když se alespoň třikrát týdně věnujete nějakému druhu aerobního cvičení. Pití velkého množství vody vám také pomůže odplavit tyto toxiny - jak fyzicky, tak symbolicky.

Přečtěte si také