Denní horoskop STŘELCE na 6. 5. 2023

Střelec 6. 5. 2023

Střelci, finanční záležitosti se dnes mohou zdát katastrofální. Možná se vám dočasně nedaří, ale pravděpodobně jste obzvlášť pesimističtí a nevidíte celý obraz. Posaďte se a zkuste si zažonglovat s několika čísly. Pravděpodobně zjistíte, že jste na tom lépe, než se zpočátku zdálo. Ať už se objeví jakékoli výdaje, budete je schopni zvládnout. Soustřeďte se na to, co je třeba udělat, a udělejte to.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Někdy je dobré si sednout a vážně si promluvit se svým nejdražším. Současná vesmírná energie naznačuje, že právě dnes by byla skvělá příležitost si to naplánovat, protože jste často tak zaujati svými každodenními povinnostmi, že dny mohou ubíhat, aniž byste se sotva pozdravili. Udělejte si čas na to, abyste zůstali ve vzájemné komunikaci. Mluvte o všech velkých i malých věcech a o tom, jak moc pro sebe navzájem znamenáte. Může to být uvolňující a velmi uklidňující den.

Práce

Negativní komentář, který jste někomu řekli, nebo most, který jste spálili před půl rokem, se vám během následujících tří týdnů vrátí. Vaším prvním instinktem může být obvinění někoho jiného, ale ve skutečnosti můžete vinit jen sami sebe.

Peníze

Tento týden vás čekají vážné změny v oblasti dětí, romantiky a zábavy. Pokud jste učitelé, dohazovači nebo šiřitelé jakéhokoli druhu smíchu, budete nyní vydělávat peníze. Kariéra, která zahrnuje mluvení a psaní, vás pošle na různá místa.

Zdraví

Dobrá věc na dnešním planetárním uspořádání je, že vás přiměje zaměřit se na vaše fyzické potřeby. Vzhledem k tomu, jaká je vaše pozornost, vám pravidelné cvičení velmi prospěje. Aspekt vám také pomůže zaměřit se na to, co denně potřebujete, takže toho využijte k tomu, abyste měli přehled o tom, jaký druh cvičení máte. Nezapomeňte zhluboka dýchat, kdykoli se ocitnete na cestě z jednoho místa na druhé, to se hodně počítá!

Přečtěte si také