Denní horoskop STŘELCE na 6. 7. 2022

Střelec 6. 7. 2022

Určité milostné a romantické záležitosti mohou způsobit určité napětí, Střelci. Přemrštěné ego může stát v cestě důležité komunikaci, která musí proběhnout v zájmu harmonie mezi vámi a vaším milostným partnerem. Jste poněkud hádavější než obvykle. Jiskry nesouhlasu se pravděpodobně rozhoří v požár, pokud si nedáte pozor. Mějte po ruce hasicí přístroj.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nedělejte si starosti, když se vám bude zdát, že se věci nedaří; jen když se vám to bude zdát, může se začít dařit. Může se zdát, že současný aspekt kazí některé aspekty vašeho milostného života, ale je to jen proto, aby se mohlo objevit něco vhodnějšího. Pokud se tedy necháte vyvést z míry, vězte, že někdo lepší je hned za rohem - a to doslova.

Práce

Místo toho, abyste se zabývali všemi negativními aspekty svého současného plánu, podívejte se na jeho výhody. Zvažte potenciální odměny. Pokud budete příliš přemýšlet o možných úskalích, pak pravděpodobně nebudete vůbec nic sledovat.

Peníze

Tento týden přináší potenciálně nebezpečný aspekt. Něco nebo někdo vypadá tak dobře, že se dvakrát nerozmýšlíte, než do toho skočíte. Přestože to může být pravda, je nutné si dvakrát ověřit všechna fakta a zvážit všechny finanční důsledky partnerství, než se do něj vrhnete. Vaše budoucnost vám poděkuje, stejně jako vaše bankovní konto. Vesmír vám pomůže dostat se ke slovu.

Zdraví

Některé dny se prostě nevydaří a vy za to nemůžete nést odpovědnost! Nejlepší, co můžete udělat, je držet se toho, co znáte. Víte například, že denním dietním minimem je osm sklenic vody (pokud chcete, zdvojnásobte je). Víte také, že osobní čas je pro vás důležitý (i když máte tendenci předstírat, že tomu tak není). Bez ohledu na překvapení, která vám den přinese, se utěšujte dobrými věcmi, které pro sebe můžete vždy udělat.

Přečtěte si také