Denní horoskop STŘELCE na 7. 2. 2023

Střelec 7. 2. 2023

Střelci, dnes se můžete cítit agresivnější než obvykle. To vám může dobře posloužit, pokud jde o získání toho, co chcete, za předpokladu, že při tom nikdo nebude trpět. Obecně není ve vaší povaze šlapat po někom na cestě vzhůru a pravděpodobně se nebudete cítit dobře, pokud k tomu dojde. Podívejte se na všechny možné způsoby, jak dosáhnout svých cílů. Určitě najdete něco, co vám bude vyhovovat a nebude škodit ostatním.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Je čas prakticky ukázat lásku ke svému cukrouškovi. Ale protože jste takoví, jací jste, nebudete jim chtít dát bonboniéru nebo kytici květin; budete to muset udělat opravdu originálním a neobvyklým způsobem. Pokud se budete snažit, nezáleží na tom, co uděláte.

Práce

Vaše instinkty vám říkají, že máte snít, a to ve velkém, ale něco vás brzdí. Může to být tím, že se tolik snažíte pomáhat druhým, že zanedbáváte svůj osobní růst a finanční zisk. Zaměřte se více na sebe.

Peníze

Aspekty tohoto týdne vám mohou překazit plány s penězi. Dejte dohromady veškerý společný majetek a investice. Podepsání, zapečetění a doručení těchto materiálů tam, kde mají být, vám ponechá prostor pro strategii jinde. Zároveň zvažte, zda své peníze nevložíte do osvědčených institucí. Jít s nováčkem může být lákavé, ale pro toto období vašeho života to není ten správný krok.

Zdraví

Dnešní nebeská atmosféra vám dává možnost lízat si rány – a to byste měli. Nenechávejte své negativní pocity bez povšimnutí, jinak se dost pravděpodobně vrátí s ještě ošklivější tváří. Věnujte pozornost tomu, co se na vás v příštích dnech vyvalí, a prozkoumejte jejich zdroj. Abyste byli soustředění, snažte se několikrát denně jít na procházku. Naplňte si sklenici vody, kdykoli si na ni vzpomenete.

Přečtěte si také