Denní horoskop STŘELCE na 7. 4. 2023

Střelec 7. 4. 2023

Střelci, vystupte z režimu, kdy každá nová hračka nebo vychytávka, kterou uvidíte, volá vaše jméno. Pokud si budete stále myslet, že tyto materiální věci potřebujete ke štěstí, nikdy nebudete skutečně spokojeni, ať už jich budete mít sebevíc. Stejně tak si nemyslete, že potřebujete kupovat hmotné věci pro druhé, abyste jim prokázali svou lásku.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní astrální konfigurace vám přináší příležitost získat nový pohled na způsob, jakým udržujete své vztahy. Ačkoli jste v poslední době možná procházeli fází čiré vášně, kdy jste se klaněli svému poslednímu dobytí, neměli jste mnoho času na to, abyste se zastavili a situaci skutečně zhodnotili. Je to velká šance, proto ji nepromarněte, protože potřebujete něco pochopit.

Práce

Vaše rady ostatním budou pro ně nesmírně cenné. Máte nadhled a to je přesně to, co ostatní potřebují. Nyní jde o to, abyste dokázali poradit sami sobě a řídili se svými dobrými radami.

Peníze

Tento týden se možná budete muset připravit na nepříjemné zprávy. Ačkoli jste povzbuzováni k tomu, abyste se o své znalosti a dovednosti podělili s ostatními, nejlépe pro zábavu a zisk, váš pracovní život zasáhne více pravidel, předpisů a papírování. Uf. Buďte otevření návrhům a v dlouhodobém horizontu vyděláte více.

Zdraví

Aerobní cvičení podporuje vaši tvůrčí povahu. Aktivity jako běh, plavání a jóga posilují vaše plíce a rtuťové šťávy, které jsou vaší životní silou. Vaše mysl zahájí diskusi se svým zlým dvojčetem o tom, co skutečně potřebujete. Může znít takto: Čokoládové sušenky? Běhání? Čokoládové sušenky? Běhání? Udělejte si rozvrh a držte se ho.

Přečtěte si také