Denní horoskop STŘELCE na 7. 5. 2022

Střelec 7. 5. 2022

Střelci, tento den by mohl být vaším šťastným dnem, zejména v srdečních záležitostech. Můžete se cítit obzvláště blízcí své vyvolené osobě, stejně jako ostatním lidem z okruhu vašich nejbližších přátel. Částečně za to může planetární konfigurace. Ukazuje, že vaše intuice a optimismus jsou na vysoké úrovni. Využijte toho ve svůj prospěch, zejména pokud máte něco prodat. Udržujte svá očekávání realistická.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes je kolem vás spousta skutečného tepla a nebeská energie vám pomáhá toho co nejlépe využít. Jakékoli společenské události, kterých se s partnerem (současným nebo budoucím) zúčastníte, budou skvělou zábavou, ale možná by pro vás oba bylo příjemnější strávit večer o samotě, abyste mohli znovu prožít kouzlo své vzájemné lásky.

Práce

I když pro vás pracovní týden skončil, zdá se, že jeho následky stále přetrvávají. Máte pocit, že je třeba ještě něco udělat, a je pro vás těžké zpomalit svou mysl. Dýchejte zhluboka a pokud je to možné, mluvte o dlouhých procházkách s přáteli.

Peníze

Tento týden vás čekají vážné změny v oblasti dětí, romantiky a zábavy. Pokud jste učitelé, dohazovači nebo šiřitelé jakéhokoli druhu smíchu, budete nyní vydělávat peníze. Kariéra, která zahrnuje mluvení a psaní, vás pošle na různá místa.

Zdraví

Před ranním příchodem do práce je dobré si trochu zacvičit. Problémy s komunikací se obvykle vyhýbají těm, kteří si před prací zaběhají, zacvičí si před snídaní nebo dokonce jen jdou do práce pěšky. Vezměte své tělo vážně a zaznamenáte účinky ve svém osobním i profesním životě. Při dnešním vesmírném klimatu je vhodná doba, abyste si takové závazky sami se sebou vyjednali.

Přečtěte si také