Denní horoskop STŘELCE na 7. 6. 2023

Střelec 7. 6. 2023

Střelci, nyní se nacházíte v emočně vrcholné fázi a může se stát, že na vás bez jasného důvodu dolehne tvrdá opozice. Obklopuje vás tvrdohlavá, silná síla a měli byste si uvědomit, že čím rigidnější bude váš názor, tím těžší bude jakékoli řešení. Kompromis je nezbytným prvkem dne.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud jste měli nějaké velké plány na společenský výlet nebo rande, možná je budete muset výrazně omezit. Astrální prostředí (v kombinaci se světovými událostmi) vytváří jednu nebo dvě překážky, což znamená, že nebudete moci uskutečnit velkolepý vstup, který jste si představovali. Ve skutečnosti by bylo lepší, kdybyste si s partnerem (současným nebo budoucím) užili méně okázalý večer a místo toho si společně vychutnali intimní večeři doma.

Práce

Nedovolte, aby vás konflikt mezi vámi a kolegou ochromil na zbytek dne. Kromě toho se nenechte strhnout bezohledným přístupem této osoby. Udělejte si čas na to, abyste se sebrali a znovu se soustředili na pravdu. Odtud pak postupujte.

Peníze

V domě, kde pracujete, jste nyní aktivní, což znamená, že se po vás chce spousta úkolů. Protože tento dům také řídí vaše zdraví, snažte se to nepřehánět, jinak by to mohlo mít nepříznivý vliv na vaše zdraví. Tento týden bude jistě napínavý. Nové nápady a odreagování hledejte na cestách a ve vyšším vzdělávání.

Zdraví

Dnes vás může potřebovat každý. Aspekt ve hře způsobuje, že lidé jsou emotivnější než obvykle a mají tendenci utíkat k nejbližší osobě, aby jim pomohla zpracovat nepříjemné, náročné nebo přímo děsivé situace. Možná zažijete, že se ve vás probouzejí hluboké pocity, a je důležité věnovat čas tomu, abyste si všimli, co se ve vás odehrává. Zde je ideální scénář: Připravte pro své blízké dobrou večeři a poté se vydejte na dlouhou procházku.

Přečtěte si také