Denní horoskop STŘELCE na 7. 7. 2022

Střelec 7. 7. 2022

Střelci, možná zjistíte, že vaše emoce procházejí silnou proměnou. Využijte toho a dodejte svému dni trochu koření a vášně. Udávejte tón tím, že lidem ukážete, že máte co říct a nebojíte se to říct. Do všeho, co děláte, vkládejte humor. Tento přístup vás dostane přes jakékoliv zamčené dveře.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Protože přirozeně berete vše od mytí nádobí až po milostný život velmi vážně, může dnešní planetární konjunkce znamenat, že chcete formalizovat vztah, který byl dosud neformální. Je zřejmé, že jste si v minulosti užívali společnost toho druhého, a nyní je čas, abyste věci učinili trvalejšími. Řekněte jim přesně, co k nim cítíte.

Práce

Dnes uděláte obrovský krok vzhůru. Nebojte se toho. Půda, na které stojíte, je pevná a důvěryhodná. Budete uznáni a odměněni za svou neuvěřitelně spolehlivou povahu a báječnou paměť. Neváhejte se těmito vlastnostmi pochlubit.

Peníze

Tento týden přináší potenciálně nebezpečný aspekt. Něco nebo někdo vypadá tak dobře, že se dvakrát nerozmýšlíte, než do toho skočíte. Přestože to může být pravda, je nutné si dvakrát ověřit všechna fakta a zvážit všechny finanční důsledky partnerství, než se do něj vrhnete. Vaše budoucnost vám poděkuje, stejně jako vaše bankovní konto. Vesmír vám pomůže dát o sobě vědět.

Zdraví

Někdy se zaseknete ve vyjetých kolejích. Všechno to soustředění na čekání na správný čas vás může přivést na místo setrvačnosti. Díky astrální energii ve hře je tento den skvělý k tomu, abyste se znovu postavili na nohy! Toto je čas pro péči o sebe, ne o druhé. Dopřejte si to, co potřebujete, pokud jde o stravu, cvičení a odpočinek. Můžete pocítit nutkání postarat se o někoho jiného jako důkaz, že jste vylezli ze své ulity  odolejte a vytrvejte!

Přečtěte si také