Denní horoskop STŘELCE na 8. 3. 2023

Střelec 8. 3. 2023

Střelci, váš pevný, uzemněný a stabilní přístup může být dnes zpochybněn. Někdo se silným egem by mohl udělat díru do plánu, který jste si tak pečlivě připravili. Snažte se držet faktů a udělejte vše pro to, aby se to nezměnilo v soutěž popularity. Buďte pokorní a přímí. Snažte se nebýt příliš emocionální nebo citliví.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud chcete znát odpovědi na nejpalčivější otázky týkající se života a lásky, pak nemůžete udělat nic lepšího, než se poradit se svými sny. Dnešní planetární konjunkce vás vybízí k tomu, abyste je brali vážně, protože vám poskytnou odpovědi na otázky, které vás už nějakou dobu trápí. Naladění na své sny a přání znamená, že se nevzdálíte svému srdci.

Práce

Vaše optimistické spekulace jsou v některých případech užitečné, ale v den, jako je ten dnešní, vám spíše uškodí než pomohou. Jsou zapotřebí pevná fakta a nezvratné důkazy. Fantaskní představy povedou vás i lidi ve vašem okolí špatným směrem.

Peníze

I když se může zdát, že příležitosti přicházejí odnikud, což může narušit vaši přirozenou touhu po jistotě, daří se vám dobře. Můžete být o něco náchylnější k nehodám než obvykle, proto jezděte opatrně. Buďte aktivní ve splácení toho, co dlužíte. Nečekejte na nevyhnutelný telefonát.

Zdraví

Možná máte pocit, že jste na vrcholu svých sil. Planetární konjunkce vám poskytuje podporu, kterou potřebujete k vyjádření svých složitých emocí: zjistíte, že vám slova dobře fungují, když mluvíte o svých pocitech. Ne vždy je však nutné mluvit s někým jiným. Zkuste vést rozhovor sami se sebou, abyste si utřídili své pocity, když běháte nebo posilujete. Je užitečné ujasnit si své myšlenky a pocity během cvičení.

Přečtěte si také