Denní horoskop STŘELCE na 8. 5. 2022

Střelec 8. 5. 2022

Navzdory opačným pocitům budete úspěšní, Střelci. Můžete se zapojit do skupinového projektu, který vyžaduje mnoho času a úsilí. Vše nasvědčuje tomu, že se vám to brzy vyplatí. Pokračujte v dlouhé práci, i kdyby to znamenalo zůstat vzhůru celou noc. Už za několik měsíců doženete, co jste naspali, a budete se válet v penězích.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konjunkce je pozitivním znamením pro úspěšné rande s někým, kdo vás lehce znervózňuje jen proto, že je naprosto úžasný. Nebudete se muset ani v nejmenším obávat, ani mít pocit, že jste nějak neschopní, protože i oni budou vámi naprosto okouzleni. Stačí být přirozeně veselý a usměvavý a užijete si prostě úžasné chvíle.

Práce

Neberte si do hlavy, že nikoho nezajímáte ani vy, ani to, co děláte. V příběhu jde o víc. Možná je pravda taková, že skutečně nechápou, čím procházíte, protože se dostatečně nesvěřujete. Sdílejte více.

Peníze

Tento týden vás čekají vážné změny v oblasti dětí, romantiky a zábavy. Pokud jste učitelé, dohazovači nebo šiřitelé jakéhokoli druhu smíchu, budete nyní vydělávat peníze. Kariéra, která zahrnuje mluvení a psaní, vás pošle na různá místa.

Zdraví

Často se budete vymlouvat, proč nemůžete cvičit nebo proč si dopřáváte určité potraviny, které nejsou zrovna výživné. Netrapte se výmluvami! Snažte se vidět věci takové, jaké jsou, včetně odchylek od zdravého životního stylu, a budete díky tomu silnější. Všichni si čas od času uděláme přestávku od zdravé cesty. Zkuste se soustředit pomocí meditace nebo jógy, když začne být těžké vidět věci takové, jaké jsou.

Přečtěte si také