Denní horoskop STŘELCE na 9. 3. 2023

Střelec 9. 3. 2023

Různé složky vaší osobnosti by dnes měly fungovat harmonicky, Střelci. Je důležité, aby ve vašem světě existovalo stejné množství dávání a braní. Pokud z nějakého důvodu dochází v určité oblasti vašeho života k nerovnováze, řešte tento problém ihned. Je důležité, abyste si udrželi rovnováhu v sobě i s lidmi kolem sebe.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Udělejte si přestávku od náročné rutiny a podnikněte s milovanou osobou něco výjimečného. Současná astrální konfigurace vás vybízí k tomu, abyste převzali iniciativu a rozhodli se, kam byste chtěli jít a co budete dělat, až tam dorazíte. Pokud chcete udělat ještě větší dojem, zkuste změnit svou image. Oblékněte se do zcela jiného stylu a módy, než je obvyklé.

Práce

Setkáte se s velmi důležitým partnerem. Je to podpora, kterou jste hledali. Tato osoba je jakýmsi dobrodincem. Společně dokážete kouzla, která byste sami nikdy nedokázali. Myslete ve velkém.

Peníze

I když se může zdát, že příležitosti přicházejí odnikud, což může narušit vaši přirozenou touhu po jistotě, daří se vám dobře. Můžete být o něco náchylnější k nehodám než obvykle, proto jezděte opatrně. Buďte aktivní ve splácení toho, co dlužíte. Nečekejte na nevyhnutelný telefonát.

Zdraví

Možná se dnes zapojíte do hlubokého rozhovoru. Je zde prostor pro neobvyklé vyjádření  možná humorné nebo jinak překvapivé. Je důležité zůstat při zemi a létat pod radarem, abyste se nedostali do záplavy. Zůstaňte v souladu se svým tělem, protože můžete pociťovat neobvyklý hlad nebo toužit po nějaké neobvyklé chuti či koření. Řiďte se svými instinkty a uspokojujte se, objevujte nové. Také se dnes večer snažte být brzy v posteli. Vaše tělo ocení odpočinek navíc.

Přečtěte si také