Denní horoskop STŘELCE na 9. 4. 2023

Střelec 9. 4. 2023

Dnešní den je vhodný k tomu, abyste si udělali čas na drobné smyslné radosti, Střelci. Možná je to den pro dezert, zejména pro čokoládu nebo tvarohový dort. Nezapomínejte na požitky, které vám může přinést příroda. Možná budete chtít trávit čas v parku, v lese nebo u jezera, dýchat čerstvý vzduch a nasávat krásu. Můžete si také dopřát masáž.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní astrální konfigurace vás vybízí k extrémům. Přestože ostatním se už teď můžete zdát poněkud extrémní, sami si možná nepomůžete. Setkání, ke kterému dnes dojde, by se mohlo rychle a zběsile rozvinout v něco, co vás rychle hrozí pohltit. To však bude vaše nejmenší starost. Mohlo by se jednat o skutečné splynutí srdce a duše.

Práce

Nepřepínejte dlouhodobý trend, který sledujete. Během několika příštích týdnů se tento trend bude pohybovat směrem dozadu místo dopředu. Počkejte, až se věci opět začnou hýbat kupředu, a teprve potom se plně věnujte tomuto novému podniku.

Peníze

Tento týden se možná budete muset připravit na nepříjemné zprávy. Ačkoli jste povzbuzováni k tomu, abyste se o své znalosti a dovednosti podělili s ostatními, nejlépe pro zábavu a zisk, váš pracovní život zasáhne více pravidel, předpisů a papírování. Uf. Ačkoli tato dřina nemusí být vaším šálkem čaje, je to lepší než alternativa. Buďte otevření návrhům a v dlouhodobém horizontu vyděláte více.

Zdraví

Když je ve vzduchu tolik energie, může být obtížné vidět, co se děje za stromy. Na jedné straně si potrpíte na perspektivu a na druhé straně máte tendenci soustředit se na jeden cíl najednou. Využijte současnou nebeskou energii k vybudování zdravé struktury svého života. Vezměte si například jógu: jděte ven a pořiďte si podložku, láhev s vodou atd. Zorganizujte si čas tak, abyste mohli cvičit několikrát týdně. Využijte získanou perspektivu a odhodlání k dosažení pokroku.

Přečtěte si také