Denní horoskop STŘELCE na 9. 5. 2023

Střelec 9. 5. 2023

Střelci, možná se dnes budete muset vrhnout na mnoho různých lidí a situací, ale něco vás brzdí. Naslouchejte vnitřnímu hlasu, který vás v tuto chvíli žádá, abyste byli konzervativní. Když své myšlenky přefiltrujete přes velký trychtýř, můžete říci mnoho hlubších věcí. Buďte otevření a přijímejte mnoho věcí, ale dovolte jim jen omezený odliv.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Tento den je skvělý na to, abyste se s milovanou osobou oddali některým ze svých vzrušujících fantazií. Kvadratura mezi Lunou a Neptunem vám umožní objevit více věcí, které vás oba inspirují a fascinují, ať už jsou jakékoli. Máte náladu si vymýšlet, bavit se a být prostě hloupí, tak se do toho pusťte a nechte si to všechno líbit.

Práce

Nemá smysl se zlobit na opozici a bojovat s ní. Nebudete schopni je porazit, takže se k nim můžete rovnou přidat. Je na čase, abyste se usmířili a našli způsoby, v nichž jste si podobní, místo způsobů, v nichž se lišíte.

Peníze

Tento týden vás čekají vážné změny v oblasti dětí, romantiky a zábavy. Pokud jste učitelé, dohazovači nebo šiřitelé jakéhokoli druhu smíchu, budete nyní vydělávat peníze. Kariéra, která zahrnuje mluvení a psaní, vás pošle na různá místa.

Zdraví

Pečlivě se hlídejte a snažte se nenechat se strhnout z místa na místo. Vzhledem k postavení planet v tomto období se vám nabídne příležitost získat od života více, pokud se budete držet svých závazků. Vytváří se prostředí disciplíny a povinností, které vás, pokud je budete dodržovat ze své strany, může podpořit v tom, abyste dosáhli velkých věcí (podle vlastního výběru).

Přečtěte si také