Denní horoskop STŘELCE na 9. 6. 2022

Střelec 9. 6. 2022

Střelci, ve vaší osobnosti se skrývá nesmírně citlivá stránka, která je něžná a nesmírně zranitelná. Dávejte si pozor, abyste toho ze sebe nyní nevydali příliš mnoho. Tím, že se tolik otevřete, si zaděláváte na problémy. Ostatní si možná ani neuvědomují, jak jste citliví. Lidé se silnou, bouřlivou náladou budou pravděpodobně podráždění, proto si své emoce chraňte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současné planetární uspořádání vám umožňuje předstírat až do určité míry, ale pomůže vám to skutečně ve vaší současné situaci? Pokud máte nějaké představy o tom, jak by vaše osvojené chování mohlo změnit váš současný vztah k lepšímu nebo udržet určitou osobu po vašem boku, i když o to ve skutečnosti nestojí, pak by bylo lepší se zamyslet znovu. Proč nemůžete být sami sebou?

Práce

Dnes uděláte obrovské pokroky na cestě ke svým kariérním cílům, takže se nevzdávejte, ještě než začnete. Pokud hledáte novou práci, je pravděpodobné, že ji najdete. Přinejmenším všechny pohovory s potenciálními zaměstnavateli proběhnou velmi dobře.

Peníze

V domě, kde pracujete, jste nyní aktivní, což znamená, že se po vás chce spousta úkolů. Protože tento dům také řídí vaše zdraví, snažte se to nepřehánět, jinak by to mohlo mít nepříznivý vliv na vaše zdraví. Tento týden bude jistě napínavý. Nové nápady a odreagování hledejte na cestách a ve vyšším vzdělávání.

Zdraví

Už nějakou dobu cítíte v sobě i ve zbytku světa základní nerozhodnost. Astrální energie dává citlivým lidem pocit, že se věci mohou kdykoli změnit. Aspekt tohoto dne lechtá vaši touhu dát věci do pořádku pro všechny, na kterých vám záleží. Lekce, kterou byste si z toho měli odnést, je starat se nejprve o své vlastní potřeby. Určitě pijte hodně vody, užívejte vitamíny a denně cvičte.

Přečtěte si také