Denní horoskop STŘELCE na 9. 7. 2022

Střelec 9. 7. 2022

Je možné, že jsi dal šanci někomu, kdo tě zklamal, Střelče. Byli jste obzvláště tolerantní a trpěliví, ale nyní je čas konečně věci urovnat a vyložit karty na stůl. Nebojte se udělat to, co musíte, abyste ochránili sebe i lidi, které máte rádi.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planety se staví do jedné řady, aby vás po období tvrdé práce povzbudily k odlehčení a zábavě. Pokud jste v trvalém partnerském vztahu, pomůže vám to oběma se uvolnit a umožní vám to strávit nějaký čas společně. Pokud doufáte, že se seznámíte s někým, kdo má vzestupnou tendenci, pak by to mohla být právě ta příležitost, na kterou jste čekali.

Práce

Nebojte se řešit více projektů současně. Vaše schopnost vykonávat více úkolů bude poměrně silná. Žonglujete s mnoha různými talíři, ale to je v pořádku. Nepropadejte panice. Zachovejte klid, chladnou hlavu a rozvahu a budete mimořádně produktivní.

Peníze

Tento týden přináší potenciálně nebezpečný aspekt. Něco nebo někdo vypadá tak dobře, že se dvakrát nerozmýšlíte, než do toho skočíte. Přestože to může být pravda, je nutné si dvakrát ověřit všechna fakta a zvážit všechny finanční důsledky partnerství, než se do něj vrhnete. Vaše budoucnost vám poděkuje, stejně jako vaše bankovní konto. Vesmír vám pomůže dát o sobě vědět.

Zdraví

Dnešní tranzit je především o logickém myšlení: jak byste z tohoto aspektu mohli těžit? Vezměme si například váš sklon uzavírat se do sebe. Na určité stresy můžete reagovat tím, že se budete často zdržovat uvnitř, přejídat se a citově se uzavírat. Zeptejte se sami sebe: je to opravdu to, co byste měli dělat? Nyní využijte nebeskou energii k tomu, abyste se přiměli vyjít ven a dát si trochu pohybu s vědomím, že je to "správná věc". A nezapomeňte se o své pocity podělit s přáteli!

Přečtěte si také