Denní horoskop VAH na 1. 2. 2023

Váhy 1. 2. 2023

Váhy, dnes máte k dispozici obrovskou sílu a měli byste si na ni dávat pozor a moudře ji využívat. Toto období je pro vás poměrně transformační a vaše tělo může procházet mnoha změnami. Máte schopnost udělat dnes na lidi mimořádně silný dojem, a proto přemýšlejte, než začnete jednat. Tato energie se může projevit jako nehoda nebo něco nezdravého, pokud ji nevyužijete správně.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Raději byste uběhli milion mil, než abyste museli řešit takovou romantickou situaci, jaké čelíte dnes. Planetární sestava vás nutí podívat se na něco, co jste si dosud nechtěli připustit. Ve skutečnosti to není tak špatné, je to jen váš strach to řešit. Jděte do toho s důvěrou a vše se nakonec vyřeší samo.

Práce

Radikální změna energie vám dává pocit, že vaše úsilí skutečně někam vede. Nejste jen křeček v kolečku. Jste prosperující, úspěšný a nesmírně šťastný jedinec, který je na cestě vzhůru.

Peníze

V hlavě se vám nepochybně honí nové nápady, jak tento týden vydělat peníze. Přemýšleli jste ale někdy o tom, že byste své podnikání rozšířili do celého světa? To je tento týden podporováno ve velké míře, stejně jako navazování nových vztahů, které vám mohou usnadnit finanční pokrok v průběhu let. To může znamenat finanční poradce, šéfy, kolegy a mentory. Nebesa se vám otevřou, pokud si na jejich rozvoj uděláte čas.

Zdraví

Díky dnešním planetárním energiím se cítíte být středem pozornosti, což vám dodává pocit emocionální zátěže. Zůstaňte naladěni na své emoce, i když se necítíte zrovna nejlépe  pokud se budete snažit negativním pocitům uniknout, jen to zhoršíte. Cvičení je skvělý způsob, jak udržet tíhu na uzdě, a některé druhy cvičení pomáhají v těžkých chvílích více než jiné. Řiďte se svou intuicí, ale doporučujeme posilování, strečink a rychlé sprinty.

Přečtěte si také