Denní horoskop VAH na 1. 3. 2023

Váhy 1. 3. 2023

Výsledky nedávného vlivu planet se vracejí domů, Váhy. Pokud vše probíhalo podle plánu, získali jste určitý náhled na své ego. Buddhističtí mudrci říkají, že cesta k duchovnímu naplnění spočívá v tom, že víte, jak si vybudovat zdravé ego a zároveň rozvíjet část sebe sama, která je egu zcela cizí. Pracujete na tom usilovně?

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současný tranzit vás může povzbudit k něčemu, o čem byste za normálních okolností neuvažovali. Můžete mít pocit, že vaše důvody pro určité jednání jsou zcela oprávněné a založené na konkrétní argumentaci. Přesto způsob, jakým svou logiku uplatňujete, ve skutečnosti nefunguje. Lidská srdce jsou velmi citlivou záležitostí, buďte opatrní.

Práce

Do vašeho života dnes vstoupí někdo s velkým vlivem a nabídne vám novou skvělou pracovní příležitost. Dokažte, že jste toho hodni, a prokažte svůj důvěryhodný a stabilní postoj. S touto nabídkou přichází i velké množství peněz.

Peníze

V tomto období se zaměřte na to, jak můžete v týmu dosáhnout více než jako jednotlivec. Ve vašem vztahovém sektoru se toho děje tolik, že jste schopni přilákat do nového obchodního podniku partnery, jejichž schopnosti se s vašimi dokonale doplňují. Zároveň se rozšiřují vaše sociální sítě, politický vliv a přístup k vašim nadějím a snům. Manifestujete nyní na vysoké úrovni. Řekněte si o to, co chcete.

Zdraví

Dobrá zpráva je, že dnes budete vypadat co nejlépe. Záře na vaší tváři bude pocházet z tajemného vnitřního zdroje, nebo alespoň tak ji mohou vnímat ostatní. Možná se uvnitř necítíte zrovna vyrovnaně, ale rozhodně vás může těšit, když vám někdo řekne, že vypadáte skvěle. Klidně to umocněte tím, že si upravíte vlasy jinak nebo strávíte trochu času navíc v koupelně tím, že se dáte dohromady. A mimochodem, žádné špatné zprávy neexistují!

Přečtěte si také