Denní horoskop VAH na 1. 6. 2022

Váhy 1. 6. 2022

Vaše intuice dnes bude pravděpodobně pracovat na velmi vysoké úrovni, Váhy. Tento den není vhodný k tomu, abyste se pohybovali v blízkosti nemocných nebo depresivních lidí. Pravděpodobně zachytíte jejich sklíčenost a ta by vám mohla zkazit den. Tento den je vhodný k dokončení starých projektů, které jste možná odložili. Váš postřeh a vynalézavost vám pravděpodobně dodají potřebnou motivaci.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní nebeská energie s sebou přináší příležitost vrátit trochu tepla do osobních vztahů, které v poslední době možná trochu zledovatěly. Ať už je důvodem nedostatku komunikace cokoli, vesmír příhodně rozproudil teplo, takže veškeré potíže mezi vámi postupně roztají. Pro začátek byste oba mohli začít tím, že se navzájem nádherně obejmete.

Práce

Jste velmi zběhlí, pokud jde o určitou dovednost nebo řemeslo. Znáte určitou oblast zevnitř i zvenčí. To však neznamená, že víte všechno. Pokud jde o věci, o kterých nic nevíte, měli byste se poradit s ostatními.

Peníze

Tyto aspekty jsou skvělé nejen pro energii a vyřizování záležitostí, ale také pro fyzické aktivity, jako je cvičení. Pokud jste chtěli více chodit ven nebo začít cvičit jógu, tento týden je tím pravým začátkem. Je také skvělý pro sublimaci energie do změny vaší finanční situace k lepšímu. Začněte s vážným plánem splácení dluhů.

Zdraví

Vaše touha sejít z cesty je silná. Můžete se cítit přitahováni k přesnému opaku toho, co víte, že je pro vás dobré. Nejedná se o žádné odsuzování, ale v příštích týdnech vám může pomoci trocha uvědomění  trocha rovnováhy může být velmi prospěšná. Snažte se proto zůstat vyrovnaní a klidní bez ohledu na to, jak hektický a zmatený může být den. Pokud máte chuť na zmrzlinový pohár, bude lepší, když si do obchodu zaběhnete, než abyste jeli autem!

Přečtěte si také