Denní horoskop VAH na 1. 8. 2022

Váhy 1. 8. 2022

Váhy, někdy vás vaše snění zavede mimo vaše tělo a na místo daleko za hranicemi času a prostoru. Vaše romantická povaha chce uniknout a nikdy se nevrátit zpět do reálného světa. Udělejte obrovský krok směrem k tomu, co lechtá vaši fantazii. Zvolte vznešenější přístup a povzbuzujte ostatní, aby s vámi sdíleli vaše sny, místo abyste se jimi nechali zatížit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud se dnes nevyhnete hádce, možná se vám podaří vyhnout se velkému sporu. Ačkoli se obvykle rádi snažíte vykroutit z jakékoli ošemetné situace, zejména pokud jde o vaše city k určité osobě, budete si muset přiznat jednu nebo dvě domácí pravdy. Možná potřebujete trochu prostoru, abyste si vše ujasnili v hlavě.

Práce

Dnes budete mít tendenci jednat, aniž byste o tom nejdříve přemýšleli. Vaše pohyby budou zbrklé a nepromyšlené. To by zcela jistě mohlo později vést k potížím. Buďte opatrní se svými sliby. Nacházíte se na nestabilní půdě. Postupujte opatrně.

Peníze

V tomto týdnu se ve vaší oblasti peněz a hodnot projevuje aktivita, která vám umožní využít dovednosti z minulosti, pokud jde o vydělávání peněz. Aspekty však ovlivňují i vaše dluhy. Potřebujete-li si zlepšit úvěrové hodnocení, půjčte si nějaké peníze a hned je vraťte, abyste si vybudovali důvěru.

Zdraví

Sledovat, jak svět plyne, vám v těchto dnech nestačí. Chcete více akce, více se zapojit do dění, více lidí, se kterými můžete komunikovat: více, více, více! To je účinek dnešního aspektu, který bude trvat několik dní. Berte tento příval energie s rezervou, protože se vám nemusí chtít dotáhnout do konce vše, co v této fázi začnete. Bylo by moudré, kdybyste se drželi svého pravidelného cvičebního režimu.

Přečtěte si také