Denní horoskop VAH na 10. 1. 2023

Váhy 10. 1. 2023

Váhy, dnes by se mohla uskutečnit vzrušující skupinová aktivita, do které se možná zapojí řada vašich přátel. Vaše mysl se může během dne pohybovat rychlostí tisíce mil za hodinu. Bude docházet k výměně nápadů, podnětným rozhovorům a mohli byste se seznámit s novými zajímavými lidmi. Někdo, koho potkáte, má však také svůj program. Buďte vybíraví v tom, s kým se domluvíte na pozdějším setkání.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní nebeské vlivy by mohly docela změnit váš milostný život. Z hlediska vašich emocí by to mohl být poněkud rušivý den, který však nakonec dopadne dobře. Abyste tohoto šťastného stavu dosáhli, budete si muset trochu promluvit, což by mohlo zahrnovat i to, že se podíváte na názory, které jste o nějakém vztahu zastávali.

Práce

Rozeberte si věci se spolupracovníky, kteří vám pomohou odhalit chyby ve vašem plánu. Nastal čas, abyste provedli významnou změnu ve své kariéře, ale to se může stát pouze s využitím moudrosti ostatních. Sami se této změny pravděpodobně nedočkáte.

Peníze

To, co potřebujete – a pravděpodobně i to, co opravdu chcete – můžete získat ze současné pracovní situace, zejména z odměňování. Pro větší úspěch možná budete muset zvážit cílové skupiny nebo zákaznickou základnu mimo svou zemi. Přemýšlejte o tom, jak do své práce začlenit svůj duchovní život. Vaše vztahy budou užitečné, podpůrné a především produktivní.

Zdraví

Když sníte něco, co vám nevyhovuje, určitě to poznáte, protože máte citlivý žaludek a trávicí trakt. Lékořicový čaj je skvělým prostředkem napomáhajícím trávení a přináší uklidňující pocit pro váš podrážděný žaludek. Nezapomínejte si udržovat zdraví pitím velkého množství vody. Trávicí trakt je jedním z nejdůležitějších systémů v našem těle. Také cvičení jógy alespoň jednou týdně pomůže masírovat vaše vnitřní orgány.

Přečtěte si také