Denní horoskop VAH na 10. 2. 2023

Váhy 10. 2. 2023

Váhy, dnes se vám může náhle naskytnout příležitost k dlouhé cestě, třeba do vzdáleného státu nebo do cizí země. Tato cesta bude mnohem významnější než pouhá dovolená. Může souviset s kariérou nebo zahrnovat příležitost rozšířit si vzdělání. Může se také týkat nějakého vztahu. Ať už je to jakkoli, pravděpodobně se na cestu vydáte a pravděpodobně vám nenápadně změní život.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vztahy jsou procesem objevování a nyní možná zjistíte, že některé z vašich nejzajímavějších objevů mohou být na místech, kde probíhá nějaký druh učení založeného na duchovních principech. Zde se setkáte se spřízněnými dušemi, které mohou sdílet vaši cestu ve vědomí a donekonečna hovořit o cestě ke světlu. Budete mít pocit, že jste se vrátili domů.

Práce

Snažte se najít úskalí svého současného plánu. Zahrajte si na ďáblova advokáta. Obvykle se tak soustředíte na světlé stránky, že nevidíte ty temné. Nebuďte krátkozrací. Připravte se na nejhorší a zároveň doufejte v to nejlepší.

Peníze

Aspekty aktivují váš peněžní sektor a hodnoty. Děje se tam toho tolik, že si možná budete muset vyhradit nějaký čas na uspořádání svých financí nebo na odpovědi na telefonáty mnoha nápadníků. Zatímco třídíte nové pracovní nabídky a možnosti přivýdělku bokem, nezapomínejte na plánování své kariéry. Samozřejmě pracujete pro výplatu. Ale jaké další odměny můžete ze své práce získat?

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vás bude inspirovat k tomu, abyste se vášnivěji zajímali o věci každodenního života. Můžete očekávat vysokou hladinu energie a touhu udělat vše, co si předsevzali. Uvědomte si však, co je během tohoto přívalu ohnivé energie rozumné. Stále platí, že si musíte dobře odpočinout, každý den se přiměřeně hýbat a dodržovat zdravou a vyváženou stravu. Využijte svého nadšení k tomu, abyste se pustili do již rozpracovaných projektů a s rozjížděním nových buďte opatrní.

Přečtěte si také