Denní horoskop VAH na 10. 4. 2022

Váhy 10. 4. 2022

Váhy, dnes by mohlo dojít k emocionálnímu setkání s přáteli nebo příbuznými, které jste dlouho neviděli. Některá z nich mohou být neplánovaná a nekonvenční. Možná se v obchodním centru setkáte se svou učitelkou ze šesté třídy, což ještě umocní pocit vřelosti a štěstí, který si v poslední době užíváte. Večer strávený odpočinkem doma s blízkými zvýší váš pocit bezpečí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná planetární konjunkce znamená, že máte příležitost vyrazit s někým na výlet, který bude pro vás oba nejen úžasným dobrodružstvím, ale také prohloubí vaše vzájemné pouto. Ve skutečnosti se váš vztah zcela promění, pokud budete dostatečně otevření, abyste to umožnili. Jediné, co je zapotřebí, je přihlásit se na tento zážitek a vyrazit!

Práce

Máte velmi dobrou náladu. Cítíte úžasnou vnitřní harmonii sami se sebou a to bude mít zcela jistě pozitivní vliv na vytváření harmonie s lidmi ve vašem okolí. Věřte, že si tento pocit dokážete udržet po celý nadcházející pracovní týden.

Peníze

V tomto týdnu může vaše citlivá povaha toužit po penězích na jemnější věci v životě, jako je hledání krásy a pravdy. Vaši pozornost však přitahují vaše minulé životy a karma, kde možná budete potřebovat provést nějaké léčení. Mezitím je vaše živobytí mnohem komunikativnější. Čím více toho řeknete, zejména tím správným způsobem, tím více jste schopni vydělat.

Zdraví

Dnešní energie v nás může vyvolat pocit osamělosti a deprese. Strach, že nedokážeme dosáhnout toho, co potřebujeme, roste, když jsme izolovaní. Pokud jste v dobré finanční situaci a můžete si najmout osobního trenéra, třeba i na krátkou dobu, může vám prospět zkušenost sdílení břemene při získávání lepší kondice. Právě díky pokračujícímu vztahu s ostatními se nám podaří projít tunelem a vyjít na druhé straně, odkud je nádherný výhled.

Přečtěte si také