Denní horoskop VAH na 10. 5. 2022

Váhy 10. 5. 2022

Váhy, možná obdržíte dopis nebo telefonát, který vás podnítí k akci. Možná si uvědomíte, jak blízko jste k dosažení dlouhodobého cíle, a využijete svou energii k závěrečnému posunu k cíli. Teď, když je cíl na dohled, už přemýšlíte o tom, jaký bude váš další. Vaším mottem je „stále vpřed“.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konjunkce na vás nebude mít takový vliv, jaký byste chtěli, protože narušuje váš smysl pro harmonii. Vaše misky vah se mohou dočasně divoce rozhoupat, protože se zdá, že se vám nějaký problém ve vašem současném vztahu vymyká z rukou. Pokud se vám podaří zachovat klid a vypořádat se s ním, zjistíte, že se věci mění a jsou lepší, než byste si mysleli.

Práce

Vaše oči budou hypnotičtější než obvykle. Lidé, kteří přijdou do styku s vaším pohledem, a to i virtuálně, budou zhypnotizováni takovým způsobem, že je budete téměř schopni ovládat svou myslí. Vaše moc nad ostatními je větší, než si myslíte. Využívejte ji moudře.

Peníze

Tento týden máte podporu vesmíru, který ovlivňuje vaši oblast spojenou se zahraničními cestami a vyšším vzděláním. Ačkoli to může znít neintuitivně, možná se budete muset podívat daleko od místa, kde se nacházíte, abyste vydělali více peněz. Zkoumání zahraničních trhů pro vaše zboží a zahraniční investice pro úspory vám pomohou diverzifikovat vaše portfolio a v dlouhodobém horizontu vydělat více. Naučit se nový jazyk pomůže při komunikaci.

Zdraví

Je třeba vás pochválit za vaši energii! Hodně se mluví o výbušnosti, s níž je vaše znamení spojováno, ale málo často jste chváleni za kvalitu iniciace, kterou přinášíte a bez níž by naše planeta nemohla přežít. Máte schopnost podněcovat iniciační činy v druhých, a pokud k nim přistupujete se správným záměrem, mohou změnit svět. Dnešní vyrovnání vám dává úžasný kontext, v němž můžete jednat pro větší dobro.

Přečtěte si také