Denní horoskop VAH na 10. 9. 2022

Váhy 10. 9. 2022

Váhy, v posledních dnech jste možná cvičili příliš nadšeně a dnes se možná probudíte s většími než malými bolestmi svalů. Měli byste pokračovat ve cvičení, ale zmírněte ho. Zapomeňte na běhání a aerobik. Věnujte se raději józe nebo tai-či, které zlepší kondici s minimální námahou. Pokud můžete, naložte se později do teplé vany.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Přátelé vás mohou nabádat k tomu, abyste se zapojili do určitých situací, ze kterých by později mohlo být obtížné se vymanit. Je zde prvek překvapení, dělání něčeho, co jste nikdy předtím nedělali, nebo experimentování s věcmi způsobem, který jste nikdy předtím nezkusili. Tohle je den pro skutečné dobrodružství. Nepřerůstejte si však příliš přes hlavu. Použijte trochu mozkové kapacity.

Práce

Nechte den, aby vás vedl tam, kam chce, místo abyste měli pocit, že musíte kontrolovat každý svůj krok. Pokud se necháte unášet a budete se řídit tím, co děláte, půjdete správnou cestou. Zpočátku vám to může připadat cizí, ale snažte se zůstat otevření.

Peníze

Vzhledem k aktivitě v oblasti vašeho horoskopu, která řídí minulé životy, karmu a instituce, pravděpodobně přehodnocujete své pracovní plány do budoucna. Zdá se, že společnosti nebo lidé, o kterých jste si mysleli, že s nimi nechcete spolupracovat, mají vše, co chcete a potřebujete, od distribučních sítí až po přístup k dárcům s hlubokou kapsou. Chcete-li vydělat více, najděte způsob, jak tentokrát pracovat v rámci systému. Zjistíte, že to není zdaleka tak špatné, jak si myslíte.

Zdraví

Součástí vaší povahy je vidět obě strany problému. Další částí vaší přirozenosti je být k problému zcela slepý, protože jste se příliš rozohnili. Jinými slovy, skutečný problém se někdy může ztratit v mnoha perspektivách, které jste schopni vidět. Proto je pro vaše znamení tak důležitá rutina v tom nejzákladnějším smyslu. Snažte se ji posílit každodenním cvičením a plánováním jídla s předstihem. Spontánnost by měla spadat do struktury.

Přečtěte si také