Denní horoskop VAH na 11. 2. 2023

Váhy 11. 2. 2023

Příliv nadměrných ambicí by mohl způsobit, že do jakékoliv práce, kterou právě děláte, vložíte spoustu své fyzické i duševní energie, Váhy. Může se to týkat psaní, učení nebo nějakého projevu. V důsledku vašeho zápalu by vaše tělo mohlo být vyčerpané, ale vaše mysl by se mohla točit jako na obrtlíku, i když myšlenky, které vám přicházejí na mysl, mohou být roztříštěné. Možná by bylo nejlepší, kdybyste nyní zvolili větší tempo, než k jakému máte sklon. Zůstaňte soustředění!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Jedno konkrétní odhalení vám může přinést takové uvolnění, že určité partnerství bude mít z vašeho nového pochopení nesmírný prospěch. Držte se toho a nenechte si to uniknout.

Práce

Váš celkový plán je mnohem větší a rozsáhlejší než plány lidí kolem vás. Nenechte se proto zpomalit lidmi, kteří nepřemýšlejí na stejné úrovni jako vy. Soustřeďte se na své největší cíle a sny.

Peníze

Aspekty aktivují váš peněžní sektor a hodnoty. Děje se tam toho tolik, že si možná budete muset vyhradit nějaký čas na uspořádání svých financí nebo na odpovědi na telefonáty mnoha nápadníků. Zatímco třídíte nové pracovní nabídky a možnosti přivýdělku bokem, nezapomínejte na plánování své kariéry. Samozřejmě pracujete pro výplatu. Ale jaké další odměny můžete ze své práce získat?

Zdraví

Na postavení planet vás dnes není třeba upozorňovat, jste si poměrně dobře vědomi maličkostí, které rozhodují o tom, zda je komunikace úspěšná, nebo ne. Možná byste si však měli uvědomit, co můžete udělat pro to, aby byla komunikace efektivnější. Pití velkého množství vody vás jednak naplní trpělivostí, jednak vás přiměje zpomalit natolik, abyste si všimli, co je třeba říci (a co je třeba vynechat!).

Přečtěte si také